Някои от нас са родени с късмет в любовта, докато

...
Някои от нас са родени с късмет в любовта, докато
Коментари Харесай

Трите зодии, които са най-лошите романтични партньори

Някои от нас са родени с шанс в любовта, до момента в който други би трябвало да поставят доста старания, с цел да я получат. В взаимозависимост от зодиакалния ни знак можем да определим кой би бил добър ухажор и кой ще е неприятен сантиментален сътрудник.

Това е по този начин, тъй като звездите могат да ни разкрият доста за нашите странности, привички и стремежи. Зодиакът приказва за по-дълбоки истини, в сравнение с осъзнават нашите съзнателни мозъци.

Разбира се, в никакъв случай не може да слагаме безусловно всички под общ знаменател. Има обаче три знаци, чиито представители най-често се провалят в любовта.

Ако се срещате или сте един от тези знаци, не смятайте това за гаранция за разлъка. По-скоро мислете за това като за предизвестие за такава. Ето и кои са те:

Стрелец: Глупав, разтревожен и кардинален.

Стрелецът е обаятелен и привлекателен. И въпреки тези хора да нямат съвсем никакъв проблем да се обкръжат с ужахори, нормално им е доста мъчно да ги задържат. Стрелците са естествено буйни и витални. Те са насочени към деяние и спонтанни. Въпреки това, те също са склонни към неспокойствие и импулсивност.

Родените под този знак няма проблем да ви каже тъкмо какво мислят. Това е хубаво, само че от време на време тази липса на филтър може да направи връзките напрегнати.

Като цяло желанията на Стрелеца са положителни. Неговата ръководеща планета Юпитер ръководи експанзията. Така че той непрекъснато търси способи да усъвършенства себе си и другите. За страдание, това може да наподобява като началство и липса на искреност.

И най-после, Стрелецът е изменчив знак. От една страна, това го прави гъвкави и пригодим. От друга страна, това може да накара подобен човек да трансформира мнението си непрекъснато. Една минута се усещат обвързани, до момента в който в идващия те жадуват за самостоятелност.

Идеалният сътрудник за Стрелеца би бил земен и толерантен., който би трябвало да му припомня да натиска спирачките понякога. Ако този сътрудник може да се оправи с пристъпите му, тогава възможностите за триумф на връзката са огромни.

Водолей: Откъснат, непослушен и екстравагантен.

Водолеят е изобретателен и неуправляем – висшият свободен дух. Уникалната вероятност на тези хора ги трансформира във вълнуващи сътрудници. Те вършат най-хубавите дарове, възнамеряват най-хубавите дати и не наподобяват на всеки различен сътрудник, който техният човек е имал преди.
Те обаче имат и по-тъмна страна, която може да донесе безпорядък на връзките им. Тяхната обич към всичко ново се трансформира в ненавист към рутината. Това прави дълготрайните връзки сложни.

За да избегнат това, те постоянно оставят единия си крайник на прага, подготвени да си тръгнат във всеки един миг. Като държи колегата си на една ръка разстояние, Водолеят се усеща по този начин, като че ли имат повече надзор. По подигравка на ориста това кара половинката му да се вкопчва още по-здраво за тях и цикълът продължава.

По същия метод Водолеите могат да се отчуждят единствено поради вълнението. Може да се бият или да стартират да търсят внимание другаде – всичко, което може да внесе малко многообразие. Разбира се, в случай че не внимава, Водолеят е податлив да отблъсне сътрудниците си вечно. Той се нуждае от сателит, който схваща потребността му от независимост. Ако считат, че могат да запазят своята характерност, е по-малко евентуално да се разделят с половинката си.

Риби: Зависим, нерешителен и самокритикуващ

Големият проблем на Рибите е, че те са бясно влюбени в любовта, само че възприятието не е взаимно. Тези знаци скачат при първите признаци на романтика, които виждат, което постоянно подвежда. Наистина, Рибите са склонни да романтизират всичко – в това число алените знамена.

Като цяло Рибите са грижлив и лоялен сътрудник. Тази лоялност обаче може бързо да се трансформира според. Рибите към този момент са склонни към потиснатост, а тревожната обвързаност единствено го утежнява.
Може би е по-точно да се каже, че Рибите не са неприятни във всички връзки. Те просто са неприятни в поддържането на здрави такива. Те не умеят да слагат граници. Макар че това е ужасно за тези към тях, е извънредно нездравословно за Рибите. Тези хора ще се погрижат потребностите на всички останали да бъдат задоволени преди техните лични.

Дори и Рибите да виждат, че нещо не е наред, те се бавят да подхващат дейности. Обикновено одобряват, че казусът е в тях, а не в колегата им. В комбиниране със сляпата лоялност към тези, за които се грижат, това може да сложи Риби в рискова динамичност на връзките.
Идеалният сътрудник за Риби би бил постоянен и съпричастен. Всичко, което Рибите в действителност желаят, е да обичат и да бъдат обичани. За страдание, това е прекомерно висока летва за някои знаци. Но тези, които могат да се оправят с предизвикването, ще се насладят на най-искрената форма на прочувствена връзка.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР