Някои от нас никога не разбират какво е щастието да

...
Някои от нас никога не разбират какво е щастието да
Коментари Харесай

Отчаяна жена осиновява дете, 20 години по-късно то и спасява живота – СНИМКИ

Някои от нас в никакъв случай не схващат какво е щастието да родиш дете, други пък, в противен случай, не правят оценка този даден им от Бога подарък и с лека ръка се отхвърлят от правото си да бъдат родители, оставяйки дечицата си за развъждане в домове или напряко на произвола на ориста.

За благополучие има и хора, за които потребността да се грижат за някого и да станат родители е толкоз мощна, че дават втори късмет на изоставените дечица. И Съдбата постоянно знае по какъв начин да ги възнагради за стореното:

 Foster carer: More than 120 foster children have passed through the McIntosh home, but few stole their hearts quite like Jordan McIntosh

Ингеборг Макинтош е жена, която по една или друга причина не е съумяла да се снабди със лично дете.

Въпреки това обаче тя в никакъв случай не се отхвърля от концепцията си да стане майка, по тази причина същинското благополучие настава в живота й, когато получава опция да осинови дребния Джордан.

Децата са най-големият подарък в живота ни. Някои родители обаче не са подготвени за отговорността, която носи този подарък и го оставят на грижата на непознати хора. А има родители на този свят, които енергично желаят да имат деца, само че по една или друга причина не съумяват.

Постигнала своята фантазия, тя е отгледала своя наследник като заслужен мъж. За страдание обаче, за нея настава същински сложен интервал, когато 20 години по-късно й е сложена страшна диагноза – заболяване на бъбреците, а единственият лек е трансплантация.

 Everlasting bond: Jordan McIntosh with his mother, Ingeborg. Jordan donated a kidney to his mother that, for the moment, is

Щом схванал за заболяването на майка си, Джордан не се поколебал и незабавно се изследвал, с цел да разбере дали двамата са съвместими. Скрил това от нея, тъй като знаел, че тя няма да му разреши да изложи личното си здраве на риск.

Джордан схванал, че в реалност двамата са съвместими и убедил Ингеборг да се подложат на животоспасяващата интервенция, дарявайки своя бъбрек на майка си.

 Looking back: Jordan and Ingeborg look back through old phto albums remembering the life they have shared together

Операцията минала сполучливо и след нея всичко се развило както би трябвало. А Джордан най-накрая бил спокоен, че уместно се отплатил за всичко, което Ингеборг е направила за него. Защото както тя избавила живота му преди време, по този начин в този момент и той съумял да избави нейния.

Споделете тази публикация с вашите другари!

Споделете с вашите другари!

Инфо:mozache.com

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР