Някои останаха изненадани, други пък отдавна подозираха, че под маската

...
Някои останаха изненадани, други пък отдавна подозираха, че под маската
Коментари Харесай

Певица и футболист

Някои останаха сюрпризирани, други пък от дълго време подозираха, че под маската на Гарвана в " Маскирания артист " беше певицата Михаела Маринова .
               

A post shared by (@mixaelamarinova) on Dec 8, 2019 at 8:24am PST

След като смъкна маската, с цел да вдигне статуетката на спечелилия, Михаела се извини за лъжите, които се е наложило да чуят фамилията ѝ, с цел да не разкрива, че взе участие в шоуто. Тогава тя се извини и благодари на Алекс. Това, несъмнено, e обичаният на Михаела, футболистът на Етър Александър Дюлгеров . Вижте в канала във vbox7:
               

A post shared by (@mixaelamarinova) on Dec 9, 2019 at 8:07am PST

Всъщност връзката на двамата е една от най-симпатичните връзки на известни лица в България. Първо, тъй като и двамата са с специалности, които допускат доста контакти, почитатели и ухажори. И второ, тъй като за нейната възраст (21 г.), такава трайна и дълга връзка си е впечатляваща.
               

A post shared by (@dyulgerov.aleksandar) on Dec 8, 2019 at 8:36am PST

Двамата се срещат около общи познати. Оказало се, че някогашен съотборник на Дюлгеров е гадже на другарка на Михаела. Той се влюбил в нея от пръв взор.
                 
on Sep 2, 2019 at 5:58am PDT

При Михаела нещата се случили по-бавно, само че сега и двамата са еднообразно влюбени един в различен. Александър ѝ предложил на 8 март предходната година да заживеят дружно. Първоначално живели на квартира, само че през днешния ден към този момент са в личен дом, като имат даже и детска стая.-->
               

A post shared by (@dyulgerov.aleksandar) on Oct 27, 2019 at 6:27am PDT

Към момента двамата малко или доста са разграничени от пътуванията си, защото някогашният футболист на ЦСКА към този момент играе във Велико Търново.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР