Някои неща си остават вечни.Fortnite е новата мания в гейминг

...
Някои неща си остават вечни.Fortnite е новата мания в гейминг
Коментари Харесай

Minecraft има повече месечни потребители от Fortnite

Някои неща си остават безконечни.
Fortnite е новата фикс идея в гейминг пространството. Милиони всеки ден играят Battle Royale лудницата, приказват за нея, стриймват стотици часове геймплей, обличат се в cosplay костюми, основават фен-арт. Даже нападателят на френския народен тим и мадридския „Атлетико“ ни сподели, че е вманиачен по играта. Заглавието се радва на все по-голяма потребителска почитател база, само че както разбираме от неотдавна оповестени числа, хвърляйки се на всичко ново, хората не не помнят остарялото.

Minecraft, игра, излязла преди 10 години може да се похвали със удивително достижение, което ненапълно засенчва триумфа на Fortnite. Играта се радва на цели 90 милиона дейни консуматори по целия свят. За съпоставяне, при Fortnite,става дума за 78 милиона. Новината идва от Хелън Чанг, отговаряща за развиването на Minecraft (собственост на Microsoft), в изявление за Business Insider. Запитана за вероятно продължение на играта, Чанг аргументира неналичието на такова, точно с големия интерес, който притегля играта към момента.

Чанг е уверена, че сходен ход (създаването на Minecraft 2) би разделил общността на играта, а Mojang и Microsoft не желаят това.

Наскоро разбрахме, че вселената на играта ще се усили скоро. По време на Minecon Earth 2018 беше обявен Minecraft Dungeons. То влиза в фамилията на Minecraft, където още е Minecraft: Story Mode.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР