Някои неща – като солта и пипера например, вървят по

...
Някои неща – като солта и пипера например, вървят по
Коментари Харесай

Вечните български дуети: Зуека и Рачков, баница с айрян и още

Някои неща – като солта и пипера да вземем за пример, вървят по двойки. А има такива дуети, които са емблематични за българските обичай и просвета. От шоубизнеса до кулинарията, ето кои са те:

Николета Лозанова и Ники Михайлов

Определени феномени в природата са циклични: слънцето изгрява и залязва, сезоните се сменят, Николета Лозанова и Ники Михайлов се събират и разделят на всеки няколко години. През последното десетилетие двамата непроменяемо участват в клюкарските летописи, а романсът им (който съгласно слуховете почнал още, до момента в който Николета била женена за Валери Божинов) е колкото неуместен, толкоз и паметен.

Виж още: ТЕСТ: Доста се издъниха на този разбъркан входящ тест за 10 клас, а ти ще се оправиш ли?

Зуека и Рачков

Помните ли дните, когато Зуека и Рачков водеха „ Господари на ефира “? Години наред двамата артисти бяха може би най-харизматичното и занимателно дуо в родния ефир. И въпреки през днешния ден Рачков да води „ Забраненото шоу на Раков “ по NOVA, а Зуека да се е пренасочил към художническата кариера, бихме се радвали да ги забележим дружно на екран още веднъж.

Русата и Черната Златка

Китайците си имат Ин и Ян, ние имаме Русата и Черната Златка. От участията им в безчет риалити формати до множеството им обществени медии, Златка Райкова и Златка Димитрова са толкоз неизбежни, колкото и тапите по софийските улици… 

Баницата с айрян

Забравете за хайвера и шампанското: обичаното кулинарно дуо на българите е топлата баница със леден айрян… а пържените картофки със сирене са непосредствен подгласник!

Пияните ти родственици и домашната гроздова

Няма значение дали е Коледа, Нова година или нечия женитба – щом родата се събере да пие, две неща са сигурни: 1) откачените политически тайни теории и 2) фамилните свади. За страдание обаче няма мощ на Земята, която да изтръгне бутилката с ракия от ръцете на чичо ти…

Изображение: https://www.instagram.com/dimitar_rachkov.official/
https://www.instagram.com/nikoleta_lozanova/
iStock

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР