Някои може да са изненадани от непосредствения личен и отборен

...
Някои може да са изненадани от непосредствения личен и отборен
Коментари Харесай

Гарет Уилсън от Джетс не е изненадан от ранния успех на съотборника си от Охайо Стейт Си Джей Страуд

Някои може да са сюрпризирани от непосредствения персонален и екипен триумф, на който куотърбекът на Тексас Си Джей Страуд се радваше като новобранец, само че някогашният съотборник от колежа Гарет Уилсън не е един от тях.

Бившите звезди на щата Охайо ще бъдат от двете страни за първи път в НФЛ, когато Джетс се изправят против тексасците в неделя на MetLife Stadium.

„ Няма изненади. Той подхожда към нещата по верния метод “, сподели Уилсън за Страуд след петъчната подготовка на Джетс във Флорхам Парк. „ Той е Buckeye и ние имаме развой, до момента в който сте в щата Охайо, с цел да бъдете подробни и тъкмо по метода, по който се превежда на това равнище. Мисля, че виждате това с C.J. Той е специфичен състезател и специфичен човек.

„ Виждате метода, по който командва стая, в действителност е специфичен. Виждате това с метода, по който е почнал кариерата си. Чувствам, че той е на най-ниското равнище, ще продължи да пораства. Той има върху какво да продължи да надгражда, което евентуално е най-хубавата част от това. “

Уи...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР