Някои медии бяха прави - да, ергенката Айлин Бобева действително

...
Някои медии бяха прави - да, ергенката Айлин Бобева действително
Коментари Харесай

Дъртак ли?! Айлин Бобева обяви кой е мъжът до нея!

Някои медии бяха прави - да, ергенката Айлин Бобева фактически си откри гадже и то в действителност е от турски генезис. Вече е ясно, както и името му - Фарид. Лъжа е обаче, че е състоятелен и стар. Е, за състоятелен, евентуално има шансове, само че че е млад е явно.

Бобева пусна най-сетне фотоси на избраника си, освен това от рождения му ден. На тортата пишеше: " Честит рожден ден, мое Скорпионче, мой Дяволе, моя обич "... Явно Айлин освен не крие, само че безусловно показва какъв брой е влюбена във въпросния.

Последваха и други фотоси, на някои от които Бобева не крие пристрастеността си към Фарид, който подарява с деликатност и горещи целувки. Гаджето й очевидно е по-голямо от нея, само че е млад мъж, може би занимаващ се с бизнес. За момента тя не разкрива нито специалността му, нито по какъв начин и къде са се срещнали.

Припомняме, че в " Ергенът " Айлин сякаш хлътна до уши по Евгени Генчев, само че май просто си търсеше мотив да остане в риалитито, с цел да се радва на славата. Пианистът обаче бързо надуши това и я изпрати по пътя й. Сега той към момента е с Валерия Георгиева и даже освен това - двамата се взеха решение да заживеят дружно в Пловдив.

Дали Айлин също съжителства с Фарид, или още са на фаза " излизане и натискане ", към този момент единствено те си знаят.

 

Инфо: Crimesbg.com

 

Тагове: Евгени Генчев Айлин Бобева Айлин Бобева и Фарид Фарид Ергенът Валерия Георгиева
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР