Някои леви медийни личности нападнаха сенатор Тим Скот, R-S.C. ,

...
Някои леви медийни личности нападнаха сенатор Тим Скот, R-S.C. ,
Коментари Харесай

Тим Скот е изправен пред либерални медийни атаки за ангажираност, предполагат, че той „работи усилено“, за да бъде вицепрезидент на Тръмп

Някои леви медийни персони нападнаха сенатор Тим Скот, R-S.C., за годежа му и свърза известието с него, че „ работи интензивно “ за вицепрезидент на Доналд Тръмп.

Скот разгласи годежа си в неделя с Минди Нос в Южна Каролина. Медийни персони като водещите на " The View " Ана Наваро и Съни Хостин се прицелиха в годежа и допуснаха, че това е част от напъните му да стане вицепрезидент на Тръмп.

Наваро разгласява в Instagram и сподели, че Скот „ работи интензивно за това място на вицепрезидент “ и допусна, че задължението му е част от работата му.

„ Изумително е да видя Тим Скот, КОЙТО БЕ НАЗНАЧЕН В СЕНАТА НА Съединени американски щати – НАЙ-ГОЛЕМИЯТ подарък, който един губернатор може да направи – от тогавашния губернатор Ники Хейли, застанал зад Тръмп, усмихнат като Чеширска котка, до момента в който Тръмп я разрушава. По дяволите, той работи интензивно за това вицепрезидентско място. Човекът даже се сгоди! " Наваро написа в обществените мрежи.

Сен. Тим Скот беше посрещнат с а...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР