Някои лекари ще посъветват хората със застойна сърдечна недостатъчност да

...
Някои лекари ще посъветват хората със застойна сърдечна недостатъчност да
Коментари Харесай

Aлкохола и застойната сърдечна недостатъчност – Ето какво трябва да знаете

Някои лекари ще посъветват хората със застойна сърдечна непълнота да заобикалят алкохола, изключително в огромни количества.

Въпреки че съединенията в аленото вино могат да бъдат потребни за здравето на сърцето, рисковете за някой със сърдечна непълнота може да надвишат тези изгоди.

Следването на здравословна диета и метод на живот са основни за отбягване на сърдечни болести и риска от сърдечно-съдови болести.

Тази публикация изяснява връзката сред потреблението на алкохол и CHF и преглежда доказателствата за рисковете от използването на алкохол.

Какво е застойна сърдечна непълнота?

Застойната сърдечна непълнота е положение, при което сърцето не изпомпва кръвта в тялото толкоз дейно, колкото би трябвало, което води до струпване на кръв или запушване в сърцето.

Това съществено положение, което лекарите от време на време назовават ​​просто сърдечна непълнота, може да докара до увеличаване на сърцето, зной и сърцетуптене. Може да докара и до бъбречна непълнота .

Според това е и най-честата причина за хоспитализация при хора на възраст над 65 години.

Има ли връзка потреблението на алкохол със сърдечна непълнота?

демонстрират, че честото пиенето на огромни количества алкохол може да повреди структурата и функционалността на сърцето, преди да се появят признаци.

Също по този начин се твърди, че пиенето всеки ден може да докара до съществени рискови фактори за сърдечно-съдови болести, в това число високо кръвно налягане хипертриглицеридемия и  .

Хората, които злоупотребяват с алкохол за дълъг интервал от време, могат да развият алкохолна кардиомиопатия . Това е тип сърдечна непълнота, при която алкохолната токсичност отслабва сърдечния мускул.

Въпреки че има малко проучвания за резултатите от умереното пиянство върху риска от застойна сърдечна непълнота,  , допуска, че предотвратяването на други сърдечни проблеми посредством разбиране на здравословен метод на живот е от основно значение.

Лекарите считат, че самоконтрола на приема на алкохол, непотребните калории и съответната интензивност е част от здравословния метод на живот.

Въпреки това обзор в заключава, че има доста малко изследвания за резултатите на алкохола върху хората със сърдечна непълнота.

Прегледът допуска, че макар че учените към момента не схващат изцяло метода, по който алкохолът предизвиква сърдечна непълнота, индуцираната от алкохол хипертония  и освобождението на  хормони на напрежението , наречени катехоламини, могат да влошат негативните резултати върху сърцето. Алкохолът може също да има директно токсично влияние върху сърцето.

Въпреки че същият обзор поучава хората с алкохолна кардиомиопатия да се въздържат изцяло от алкохола, той показва, че неналичието на безапелационни изследвания за алкохола и сърдечната непълнота лимитира препоръките, които здравните експерти могат да дадат във връзка с алкохола.

Могат ли хората със застойна сърдечна непълнота да пият алкохол?

Има четири стадия на сърдечна непълнота  – A, B, C и D. В стадий A, който е преди сърдечна непълнота, лекарят може да посъветва някого да заобикаля използването на алкохол.

Тъй като алкохолът е , той може да способства за увеличение на тежестта. Избягването му може да помогне на някого да поддържа умерено тегло и да усъвършенства цялостното сърдечно здраве.

Някои хора може би са чували, че алкохолните питиета като аленото вино може да са потребни за сърцето и че алкохолът може да увеличи потребния липопротеинов холестерол с висока компактност.

Преглед предлага умерено количество алкохол, което да се употребява на ден, да е към 20 мл за дами и 40 мл за мъже. Прегледът допуска, че антиоксидантните  полифеноли в аленото вино могат да оказват помощ на сърдечната функционалност и да понижат риска от сърдечно-съдови болести.

Въпреки това  заключава, че хората би трябвало да пият алкохол умерено, в случай че въобще го пият, и не би трябвало да стартират да пият поради недоказани изгоди за здравето. Кардиологът от Джон Хопкинс , поучава хората със сърдечна непълнота да не пият въобще.

Кога да говорите с доктор

Алкохолът може да реагира с медикаменти, които хората може да одобряват за застойна сърдечна непълнота, тъй че е значимо да обсъдите приема на алкохол с доктор.

Понякога може да се наложи доктор да посъветва човек какъв брой течност може да пие, тъй като бъбреците компенсират понижения кръвен поток, като задържат течност в тялото.

Алкохолът може да аргументи дехидратация , карайки тялото да задържа течности. Важно е хората да обсъдят приема на алкохол с доктор, изключително в случай че имат признаци на задържане на течности  като отичане на корема или одобряват медикаменти.

 съветва, че задържането на течности може да бъде животозастрашаващо за човек с анамнеза за сърдечна непълнота.

Хората могат също по този начин да приказват с доктор за съблюдаване на диета и метод на живот, които могат да им оказват помощ да поддържат умерено тегло или да спрат да пушат. Това може да усъвършенства цялостното им здраве и здравето на сърцето.

Заключение

Има малко доказателства за резултатите на алкохола върху застойната сърдечна непълнота, което прави по-трудно за здравните експерти да поучават хората с това положение.

Хората с алкохолна кардиомиопатия и евентуално тези с други типове кардиомиопатия би трябвало да се въздържат от алкохол. Някои лекари ще посъветват хората с каквато и да е форма на сърдечна непълнота да не пият алкохол.

Изглежда, че има някои изгоди за здравето, свързани с пиенето на умерени количества алено вино. Все отново специалистите поучават хората да не стартират да пият заради тази причина, защото изгодите са значително недоказани.

Алкохолът може да накара човек да употребява спомагателни калории, което може да докара до наддаване на тегло и може също да докара до хипертония, рисков фактор за сърдечни болести .

Ако някой със сърдечна непълнота се интересува дали може да пие алкохол, той би трябвало да приказва с доктор, изключително в случай че приема медикаменти.

Източник: spiritell.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР