Някои култури вярват, че в дълбините на необятния океан все

...
Някои култури вярват, че в дълбините на необятния океан все
Коментари Харесай

Рибари уловиха предвестник на Края на света

Някои култури имат вяра, че в дълбините на необятния океан все по-често се появяват доказателства за идващ световен прелом.

Пример за това е един подобен неотдавнашен улов. В Мексико група риболовци са уловили кралска херинга в дълбините на морето. Тази гигантска риба живее на морското дъно и появяването ѝ на повърхността се свързва с идна естествена злополука.

New York Post оповестява, че морското страшилище е уловено предишния месец край крайбрежията на Синалоа, Мексико. Местните риболовци били шокирани от улова си и разгласили видеоклип с неприятното предвещание в мрежата, където то има повече от 300 000 гледания, написа Блиц.



На оповестените фрагменти се вижда по какъв начин сребристото творение с огненооранжев кичур на главата и гръбна перка, пресичаща цялото му дълго тяло, се задъхва и се върти върху каросерията на кола, до момента в който риболовците, които са го уловили, се смеят.

Потребителите на обществените мрежи бяха изумени, че риболовците са съумели да уловят риба, която живее на дълбочина повече от 1 километър и рядко попада в риболовен мрежи.

Някои консуматори припомниха, че появяването на кралската херинга не вещае нищо положително за хората. Според тях скоро може да има земетресение или друго естествено злополучие.

" Не е нужно да ми вярвате, само че в Чили тази риба се приема за неприятно предвещание ", написа един от коментиращите.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР