Някои кандидати за президент може да поискат да наемат играча

...
Някои кандидати за президент може да поискат да наемат играча
Коментари Харесай

Камерън Дикър, Chargers пускат забавна реклама на кампанията Pro Bowl: „Не бъди глупак“

Някои претенденти за президент може да изискат да наемат играча на Chargers Камерън Дикър, с цел да помогне в напъните им да насърчат хората да излязат и да гласоподават.

Дикър и екипът пуснаха занимателен видеоклип за акцията, с цел да накарат почитателите да гласоподават за футболиста от Лос Анджелис в тазгодишния Pro Bowl в Орландо.

Екипът пусна необичайно видео в рекламен жанр на звездата от специфичните екипи, която излага своя случай на почитателите, с цел да излязат и да гласоподават за него.

“Dicker the Kicker ” имаше мощен сезон самичък по себе си, което може да направи много безапелационни причини за него да бъде привързан с Pro Bowl.

Той осъществя 19 от 20-те си опита за гол от игра – 4 от 5 от над 50 ярда – и направи всичките си 34 спомагателни точки този сезон за Чарджърс.

Но екипът на обществените медии на Chargers измисли неповторимо видео, с цел да подкрепи делото му в Pro Bowl, което демонстрира Дикер, облечен в костюм и вратовръзка и крещи в камерата, предизвиквайки чувството за...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР