Някои жени си имат принципи и това побърква не само

...
Някои жени си имат принципи и това побърква не само
Коментари Харесай

Виктория Капитонова проговори за мъжа, преобърнал живота ѝ: Независима жена звучи красиво, но...

Някои дами си имат правила и това побърква освен мъжете, а и всички други дами, които просто си търсят причина да не харесват тези с правилата. Така се случи и с Виктория Капитонова, която преди време съобщи, че за нея мъжът е този, който би трябвало да заплаща сметката в ресторант.

Е, влогърката и звезда от " Ергенът " още веднъж повдигна тематиката. В обява в Instagram профила си тя призна, че преди време и тя е била почитател на финансовия паритет и без да се замисля е плащала своята консумация в заведенията.

Виж още: Дружки и след " Ергенът "? Алекс и Ева потвърдиха на всички, че няма злоба сред тях

" Но всичко това се промени, когато срещнах един мъж. Той НИКОГА не ми позволяваше да заплащам за себе си и даже ми беше неловко да му предложа, тъй като явно се виждаше по какъв начин на него му е прелестно да се грижи за мен ", споделя Виктория. И точно този мъж преобърнал изцяло визиите ѝ за това какъв би трябвало да е етикетът в ресторанта. 

Самата Капитонова признава, че огромна част от убежденията ѝ по тази тематика идва и от съветската школа във възпитанието ѝ, защото в Европа да вземем за пример няма нищо необичайно в това дамата да заплаща.

Виж още: Подозрително! Моника Валериева - на рождения ден на Меди 

" Независима жена звучи красиво. Такива дами споделят, че не желаят да бъдат задължени и разноските не са проблем за тях, тъй че те заплащат половината си за вечеря, за пътувания до морето и за билети за спектакъл. И всичко би било добре, само че по някакъв метод не работи при съветските девойки да заплащат на срещи и да се усещат добре ", разкрива тя.

Изображение: https://www.instagram.com/reserve_victoriakapitonova/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР