Някои жени са луди по своята привлекателност, а мъжете за

...
Някои жени са луди по своята привлекателност, а мъжете за
Коментари Харесай

5-те най-опасни зодии сред жените

Някои дами са луди по своята прелест, а мъжете за тях са единствено един от методите да реализират това, което желаят.

Фатална жена или „ femme fatale “ - безпринципна и рискова представителка на нежния пол, която манипулира мъжете за реализиране на задачите си. Тя е необикновено секси, загадъчна, хитра и доста интелигентна.

В историята такива дами са Клеопатра, Саломе, Юдит и още доста модерни версии, които в този момент няма да изброяваме подред.

Астролозите са сигурни, че знакът на зодиака може да опише доста за даден човек. Включително за неговия темперамент и пристрастености. Сред целия зодиакален кръг могат да се разграничат пет представителки на зодиака, които се оказват със повишен риск от заплаха за противоположния пол.
ТОП 3 на най-коварните знаци на зодиака
Някои представители на зодиакалния кръг може да имат доста позитивни качества, само че в един миг са в положение извршат изменничество и...
Прочети повече
Дева

Упорита, строга и доста поредна в дейностите на дамите. В връзките със мощния пол такива дами са по-склонни да наподобяват на непоколебим преподавател, в сравнение с муселинска млада дама, което изключително пленява някои мъже. Влюбването в Девите, безусловно е сляпо и бързо, безусловно като опияняване от фенове със скритата половост. Мъжете би трябвало да са деликатни. Тези дами доста обичат властта и постоянно стават преобладаващи в фамилията. Понякога Девите могат да си разрешат да пуснат насмешки по адреса на избраника си, без въобще да се тревожат за възприятията му.

Лъв

Като същинска лъвица, тази жена е роден див звяр. Тя ще вземе короната от всеки, който посмее да си намерения, че е по-добър от нея и ще присвои този трофей за себе си. Харизматична, красива и ярка – Лъвицата ще очарова всеки мъж и ще го накара да полудее по нея. Представителите на тази зодия обичат силата и не я крият. За да реализират задачите си, тези дами ще са подготвени на всичко. Дори рискувайки феновете си, в случай че е належащо.

Скорпион
Змийско царство: Как да оцелеем в неприветлив дамски екип
Не на вятъра женският колектив постоянно се съпоставя със серпентариум, а жителите им постоянно се съпоставят с типове влечуги. Освен това, у д...
Прочети повече
Отвън може да наподобява, че момичето Скорпион е необикновено нежно и нежно. Много мъже са запленени от този почтен облик, който изисква грижи. Това обаче е единствено маска. При това една от най-обичаните от Скорпионите. Когато схванат, че избраницата дефинитивно е затънала в любовни мрежи, ще покажат същинските си цветове. Дамите от тази зодия са склонни да имат висока просветеност, избухлив манталитет и солидно ядро. Те няма да търпят никакви възражения. Жените от този зодиакален знак също се отличават със завист и обич към отмъщението. Тях, те избират да сервират „ студени “.

Телец

Благоразумието, желязната логичност, само че в това време непредсказуемостта са присъщи черти за представителите на тази зодия. Те са по-склонни от другите да влязат в егоистични връзки или да употребяват мъжете, с цел да реализиран проектите си. Добри актриси, те елементарно могат да бъдат заблудени от привлекателния си външен тип и гъвкава персона, които ще покажат през първите месеци на връзката. Ако се окаже, че определеният е ненужен за дамата Телец, тя безмилостно ще го напусне и ще тръгне в търсене на нова цел.

Козирог

Сърдечната обвързаност и пеперудите в стомаха не са за дамите Козирог. В живота и възприятията на дамата с тази зодия доминират здравият разсъдък и рационалността. Тя е надалеч от романтиката, стреми се към калкулации и точни стойности. За такава жена всичко е подредено по рафтовете. И това, може да накара един прекомерно буен и въодушевен фаворит да изсъхне. Може да стане даже по този начин, че дамата Козирог да не го пусне, в случай че той реши да си тръгне. Това предписание важи, изключително в случай че в него, тя вижда някаква изгода.

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР