Някои жени са имали следната ситуация: Среща с красив и

...
Някои жени са имали следната ситуация: Среща с красив и
Коментари Харесай

Кобилкина: Защо мъжете изчезват след секс?

Някои дами са имали следната обстановка: Среща с хубав и обаятелен мъж, необикновен секс и по-късно безмълвие. На какво се дължи това и за какво мъжете изчезват след секс? Отговор на тези въпроси да сексологът Наталия Кобилкина:
Мъжете са ловци и обичат да покоряват, да бъдат предизвиквани. И в случай че една жена още от първата нощ разкрие всичките си секрети, то мъжът ще търси провокации на друго място.
Друга причина мъжът да не се обади след една буйна нощ е, че просто си има семейство - жена и деца. Тогава за вас това прекарване ще остане единствено хубав спомен.
Мълчанието на мъжа може да се дължи и на това, че е бил в командировка или по работа. И макар че ви е свалял звезди и ви е обещавал незабравими прекарвания, той просто ще се върне към личния си живот. Има и случаи когато той не е подготвен да се обвърже, тъй като има проблеми в работата, няма пари или бизнесът не му върви. Възможно е един ден, в случай че реши своите проблеми, да ви потърси още веднъж.
Жените си показват още на първата среща – секс, годеж, женитба, деца. Всичко това може да го уплаши дотолкоз, че да изчезне и да не се обади повече. Чувството за персонално пространство на мъжете е мощно и когато започнете да преигравате и да драматизирате, то господата незабавно губят интерес и изчезват.
Сексът е един от най-силните способи за обмяна на сила сред хората. Понякога просто силите ви не съответстват, счита Наталия.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР