Някои хора смятат, че романтична среща с по-млад човек не

...
Някои хора смятат, че романтична среща с по-млад човек не
Коментари Харесай

"Вземи си кака да те отрака": Звезди, които имат по-млади гаджета

Някои хора считат, че сантиментална среща с по-млад човек не звучи идеално, а да започват връзка си е напряко неуместно. Тогава стартират въпросите: " Ами в случай че не е толкоз зрял/а? Ами в случай че не желаеме едни и същи неща в живота? Ами в случай че нямаме сходни ползи? ", както и други сходни. Истината е, че разликата в годините се отразява в много от случаите, само че тези звезди потвърждават, че годинита за тях не са проблем.

Бритни Спиърс и Сам Асгари се познават от 2016 година, а любовта им пламва съвсем незабавно. Тя е на съвсем 40, а той на 27, само че годините не са спънка за тях, само че нещата сред тях наподобяват много съществени. Бритни и Сам се сгодиха преди няколко седмици и наподобява, че приготвят женитба.

Виж още: Мика Стоичкова проговори за тежка драма в живота си! Ето какво я задържа в България 

Оливия Уайлд и Хари Стайлс са гаджета от тази година, двамата даже бяха дружно на сантиментална почивка в Италия. Актрисата е на 36 години, а Хари е на 27. 

Приянка Чопра и Ник Джонас са една от най-обичаните холивудски двойки, които също имат разлика в годините. Двамата са щастливо женени, а годините на са проблем за тях. Приянка е на 39 години, а Ник на 32.

Виж още: Данна предизвика отново с поза, почитатели пишат: " Уважаеми дами и господа, това е 2005 година "  

Марая Кери и Браян Танака - тя на 51, а той на 38. Двамата не са коментирали в никакъв случай публично връзката си, само че е известно, че танцьорът и певицата са дружно от няколко години.

Мадона и Аламалик Уилямс са друга световна двойка, за която годините нямат никакво значение. Кралицата на поп музиката е на 63 години, а той на 26, а тя постоянно споделя палави снимки с младото си гадже.

Изображение: https://www.instagram.com/priyankachopra/,https://www.instagram.com/harrystyles/, https://www.instagram.com/madonna/   

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР