Някои хора са свикнали да доминират в живота си и

...
Някои хора са свикнали да доминират в живота си и
Коментари Харесай

Зодиите, които доминират в живота, но се подчиняват в леглото

Някои хора са привикнали да преобладават в живота си и желаят всичко да се случва по техния метод. Същото важи и за любовните им връзки.

Отдавна се счита, че този, който обича по-малко във връзката, е този, който държи цялата власт над половинката си си. Може би по тази причина постоянно има битка за надзор сред двама души в една връзка. Но в някои случаи сътрудници, който преобладават в живота, избират да има дребен или никакъв надзор върху това, което се случва в спалнята. Това ненапълно се корени и в зодията им. Тези звездни знаци са последните, които бихте очаквали да предадат властта на колегата си в леглото. Но те ще ви изненадат.

Ето и кои са тези зодии:

Риби

Има някои зодии като Риби, които обичат да преобладават в живота си, като това важи за всеки аспект от него. Това обаче доста може да вбеси сътрудниците им и то до краен лимит. Причината е, че Рибите се стремят сами да ръководят някои аспекти от работния си ден. Те рядко се допитват до хората, с които работят и от време на време въобще не зачитат техните отзиви. Това пък може да сътвори огромни трудности в гладкото действие на работния план. В същото време обаче техните сътрудници в живота ще потвърдят забавна наклонност. Представителите на зодия Риби в действителност обожават да играят подчинена роля в леглото. Това е в контраст с държанието им отвън спалнята, само че в действителност се случва. Хората, които са имали сътрудник Риби, могат да го потвърдят.

Скорпион

Скорпионът е свръхмислещ и обича в детайли да проучва всичко, което се случва към него. Затова тези хора са склонни да се уморяват сами и то най-много душевен. Обикновено те са привикнали да носят тежкото задължение на това да бъдат отпред на всичко от самото начало. Те в действителност, само че може би тъкмо това е повода, заради която обичат да се отдръпват в леглото. Скорпионите избират да оставят половинката си да поеме напълно самодейността с любовната игра. Представителите на тази зодия обичат да опитват в леглото и новото не ги плаши. Поради това те са щастливи да оставят половинката си да реалокира границите на правенето на обич.

Близнаци

Някои Близнаци наподобява считат, че единственият метод да създадат нещо вярно е да го създадат сами. Този метод към живота може да ги изтощи от време на време. Причината е, че те непрекъснато желаят да следят всичко, което другите вършат в живота си., те предават контрола, с цел да могат да се забавляват най-малко в леглото. Веднага обаче, откакто излязат от спалнята и времето за игра свърши, те още веднъж влизат в нормалната си роля.

Стрелец

Стрелецът има извънредно интензивно въображение, което го държи ангажиран в моменти на физическа фамилиарност. Те обичат да преобладават в живота и даже от време на време да диктуват решенията на колегата си. В същото време обаче родените под този знак избират да се изгубят във фантазиите си в спалнята. Затова те напълно оставят сътрудниците си да поемат контрола по време на фамилиарност. Леглото е единственото място, където родените под този знак се отпускат и не се напрягат да управляват всичко.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР