Някои хора са с предварителни позиции в зала. Видях го

...
Някои хора са с предварителни позиции в зала. Видях го
Коментари Харесай

Кой ще плати последиците от санкциите срещу Русия?

Някои хора са с предварителни позиции в зала. Видях го това през днешния ден. ГЕРб излязоха и се върнаха с изменена позиция. От през днешния ден по-унизителен миг не съм виждал. Още по-унизително беше, че откакто се одобри декларацията с гласовете на 6 от 7-те партии в Народното събрание, всички станахме на крайници, ръкопляскахме тържествено все едно сме завладяли Цариград. Това беше церемониал на васалитета и блюдолизничеството – кой е повече правилен на сюзерена, кой е по-по натовец. Като попитахме кой ще заплати вредите от тези наказания против Русия, отговор не получихме. Попитах дали не можем да сме страна в тези диалози, тъй като излиза, че поддържаме авансово заложени решения в тези диалози. Един от участниците през днешния ден съобщи, че България не сме самостоятелна страна. Когато попитах по кое време сме изгубили независимостта ни - ми беше отговорено, че България не е неутрална. Имам възприятието, че разговарях с партийни секретари на Българска комунистическа партия. А те даже не бяха от Българска социалистическа партия.

Това съобщи пред публицисти водачът на " Възраждане " Костадин Костадинов.

" Международното право е мъртво от 1999 година, когато една страна като Съединени американски щати нападнаха една суверенна страна и мазета хиляди. Ние скърбим за жертвите, тъй като Украйна е близка и братска страна. Това обаче не са първите жертви. Припомняме, че има убити и изгорени българи в Одеса,има бити българи и осквернявани български монументи ", съобщи още той.

" Вечни съюзи няма. Украйна не е член на НАТО и не знам какво е отношение на НАТО към това. Говори се, че ще се задейства член 4 от Вашингтонският контракт. Коя е страната членна НАТО, която е засегата? ", попита той.

" България сега е колония, ръководена извън. Обръщаме се към всички българи, които биха потърсили поддръжка и заслон - добре сте пристигнали, ние ще ви подслоним, имаме тази опция ", сподели Костадинов.

Трябва да защитим българите в Украйна,категоричен е още той

По думите му в България няма напън, тъй като се натиска някой, който се съпротивлява, а тук единствено се извършват заповеди. " Ще пристигна време " Възраждане " да ръководи и то ще е напълно скоро ", сподели Костадинов.

Лидерът на " Възраждане " съобщи, че е сюрпризиран от войната в Украйна,но през годините е имало " дрънчене на оръжие ".
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР