Някои хора са много суеверни и те вярват, че има

...
Някои хора са много суеверни и те вярват, че има
Коментари Харесай

10 знаци, които са предвестник за нещо лошо

Някои хора са доста суеверни и те имат вяра, че има знаци, които вещаят, че нещо неприятно ще се случи. Дали това е по този начин, или не можем единствено да изчакаме и да забележим. Може би в действителност има случаи, когато не неприятно се случва, щом сме видели някой от идващите знаци. Вижте кои са и преценете за себе си.

Остри предмети за подарък – в случай че получите подарък комплект вилици или ножове да вземем за пример, това не е на хубаво. Увийте ги в плат, с цел да прикриете острото. Така ще отървете дома си от спорове.

Куче, което лае – счита се, че в случай че някой ваш непосредствен е боледувал дълго време и вечерта чуете кучешки писък или лай, то гибелта му наближава. Все отново никой в действителност не може да дефинира какъв брой време ни остава тук.

Черна котка – знаем, че в случай че черна котка ви мине път, то е на злощастие. Прието е, че това са домашните любимци на вещиците, по тази причина те носят неприятен шанс. Разбира се, не всички хора имат вяра в това поверие, само че има такива, които даже трансформират посоката, щом видят животинчето пред себе си.

Облечена наобратно дреха – счита се, че в случай че без да обърнете внимание облечете дреха наобратно, ще ви се случат всякакви спорове и неприятни обстановки. Ако забележите, че сте се облекли по този начин, незабавно обърнете дрехата и сложете безвредна игла, която да отблъсне неприятното.

Празна кофа – в случай че по пътя видите жена с празна кофа, то това не е на хубаво. Вероятно проектите ви ще забавят реализирането си и нещата няма да се случат по този начин, както сте очаквали.

Предварително празнуване на рожден ден – то не е хубаво нито за рожденика, нито за този, който го е поздравил по-рано.

Счупено огледало – евентуално сте чували, че счупеното огледало носи 7 години неприятен шансове или нещастна обич. Някои хора имат вяра в това и доста внимават да не счупят някое огледало вкъщи. Началото на това поверие се свързва с предишното, когато хората са считали, че в огледалата са затворени душите на хората и когато те бъдат счупени, се нарушава хармонията на отвъдното.

Пеперуди вкъщи – в случай че в дома ви влезе пеперуда през прозореца, то скоро някой от членовете на фамилията ще се разболее. Това гласи поверието. Ако вярвате в това, пробвайте бързо да изкарате пеперудата назад на открито, без да я убивате. Ако в дома ви влети птица пък, това е душата на умрял човек, който желае да ви отбрани и предизвести за заплаха. След този знак е хубаво да посетите черква.

Спрял часовник вкъщи – в случай че имате подобен, го занесете на ремонт. Часовникът отмерва времето. Ако спре, го поправете или го изхвърлете.

Паднала фотография – всяка фотография носи своята сила. Не е желателно да губите фотография, която ви е скъпа или значими фотоси да попадат в неприятни ръце. Лош знак е и в случай че фотографията падне и се счупи.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР