Някои хора са готови на всичко за малко по-висок рейтинг

...
Някои хора са готови на всичко за малко по-висок рейтинг
Коментари Харесай

Какво дупе, Гала!

Някои хора са подготвени на всичко за малко по-висок рейтинг и Гала наподобява е една от тях. Водещата на „ На кафе ”, която скоро ще навърши 51 години, се надупи чисто гола на снега, а мъжът й Стефан снима това мъжество.

После клипчето бе оповестено в формалния профил на Гала , с цел да могат всички да му се порадват. Модната икона разгласи, че прави това, тъй като е най-хубавият метод за приучване на организма. И дори посъветва почитателите си да се каляват като нея. Тя първо се напари в сауната, а по-късно се метна непосредствено в снега, сваляйки всичко от себе си.

Някои от почитателките й я похвалиха за здравословната процедура, други – за хубавото тяло, като се зачудиха по какъв начин е допустимо колкото повече остарява, толкоз повече да се разхубавява и то без намесата на естетична хирургия. Последователите на водещата от мъжки пол обаче не демонстрираха доста положително отношение.

„ До момента си мислех, че Гала не е като другите. Заприлича ми всичко това на един видеоклип на една фолк певица, която с цел да й обърне някой внимание, я снимаха в една вана ”, разяснява един от тях, намеквайки за порно клипчето, което направи Галена звезда. Друг е още по-директен: „ Хубаво се калявате, но нужно ли е да ти види цяла България гъза? ”, пита той.

Гала посочи, че всичко това се е разиграло в супер първокласен кънтри клуб в Разлог. Там е разпускала освен в компанията на Стефан, само че и на приятелката си Зейнеб.

Всъщност, това не е първата гола изява на Гала. Преди 10 години водещата се съблече в „ Плейбой ” против вкусен хонорар. Плевенчаката сподели напълно малко от себе си, само че все пак през днешния ден регистрира фотосите като неточност.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР