Някои хора просто са създадени да бъдат моногамни. Обикновено те

...
Някои хора просто са създадени да бъдат моногамни. Обикновено те
Коментари Харесай

Има няколко добри причини да останете моногамни

Някои хора просто са основани да бъдат моногамни. Обикновено те са романтици по природа, всеотдайни, подготвени на всичко за другия. Именно те са и тези, които страдат най-вече, в случай че сътрудникът им ги изостави. Дали и вие сте от този вид, или предпочитате полигамните връзки и елементарно преодолявате раздялата, може да ревизирате, като хвърлите око на чертите и качествата, присъщи за хората, които могат да обичат един човек за цялостен живот.

1. Не обичате смяната
В полигамните връзки нещата се трансформират много бързо, заради простата аргументи, че в тях вземат участие повече от двама души. Хората, склонни елементарно да одобряват измененията, са и по-склонни към полигамни връзки. Същото не важи обаче за тези, които избират вярността и постоянството. Те са наясно и с обстоятелството, че появяването на едно дете да вземем за пример, ще промени живота, без значение от броя на сътрудниците. Така че има ли смисъл от изневери и игрички...

2. Ревнувате
Това е обикновено за всеки човек, в това число и за порно звездите, които не могат да бъдат моногамни по формулировка. Но способността да контролирате страстите, да ги регулирате и приемате живота подобен, какъвто е, е ключът към триумфа на взаимоотношенията с доста сътрудници. Ако обаче се дразните от фотографията му в обществените мрежи в прегръдката на друга жена, пишете му гневни мнения и желаете да си отмъстите, тогава откритият брак, несъмнено, не е за вас.

3. Не обичате да обсъждате връзки
Полигамията изисква непрекъсната връзка в разнообразни случаи - от безвреден секс, тестване, до връзки с разнообразни сътрудници, както и правене на взаимни отстъпки. Например, в случай че един от сътрудниците стартира да се усеща подценяван от другия поради интимните му взаимоотношения с трети лица, ясно е, че полигамията е сложна за него.

4. Не сте проведени
Умението за добра организираност дава опция на човек с няколко сътрудници по едно и също време да разпределя по този начин времето си сред тях, че всеки един от тях да остава удовлетворен и задоволен. Разбира се, това не е най-важният фактор - и в моногамна връзка можете да бъдете съвършеният планьор, само че въпреки всичко, хубаво е да знаете, че управническите умения в полигамията са доста потребни.

5. Не обичате опитите
Вие сте човек, който не обича новото и измененията даже го плашат. И това, може би, е главният фактор, че сте удовлетворени от съществуващите връзки. Готови ли сте да прекарате целия си живот с един сътрудник и да не обръщате внимание на другите? Ако е по този начин, вие сте идеалната половинка за всеки моногамен сътрудник. И въпреки всичко, от време на време са нужни години, с цел да се осъзнае ясно това.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР