Някои хора просто са родени да бъдат родители! Факторите, които

...
Някои хора просто са родени да бъдат родители! Факторите, които
Коментари Харесай

Ако родителите ви са от тези зодии, родени сте късметлии

Някои хора просто са родени да бъдат родители! Факторите, които дефинират това са в действителност доста, само че въздействат ли и звездите по някакъв метод?

На първо място Луната въздейства на броя деца, които ще имате. Комбинациите й с някои планети могат да дефинират какъв брой тъкмо деца ще има една двойка.

Именно разположението на звездите и планетите ни издава и дали ще бъдем положителни родители. В идващите редове ще ви разкрием кои са зодиите, които като че ли са родени за това. Те се оправят отлично в развъждането на деца.

Рак

Според астрологията най-хубавите родители са точно Раците. Те са доста чувствителни и съумяват да създадат децата си привързани към тях. Добре е Раците да имат няколко деца, това би ги направило в действителност щастливи.

Представителите на тази зодия са подготвени на безусловно всичко за децата си.

Дева

Подобно на Раците и Девите считат, че е техен дълг децата им да порастват в щастливо и крепко семейство. Девите се стремят да имат наследници. Те дават на децата си единствено най-хубавото и претендират да отглеждат потомството си " умело ".

Девите са образец на децата си по какъв начин да съумеят в живота. Обикновено децата им се грижат за тях на старини и надълбоко ги почитат.

Скорпион

Скорпионите обожават да гледат деца. Това им се отдава и всичко правят с лекост. е имат мощен темперамент и не се изнервят от дреболии.

Въпреки че Скорпионите са сложни характери, то децата просто ги обожават и ги считат за невероятни. Връзката, която се основава сред родител Скорпион и децата му, е в действителност мощна и вечно, написа jenata.blitz.bg.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР