Някои хора предпочитат раздвижени видеоигри като Battlefield и Call of

...
Някои хора предпочитат раздвижени видеоигри като Battlefield и Call of
Коментари Харесай

Satisfactory: постройте извънземната фабрика на мечтите си

Някои хора избират раздвижени видеоигри като Battlefield и Call of Duty, други пък се любуват на най-необичайни симулатори на какво ли не. Някои геймъри играят стотици часове на симулации на ферми, евро тирове, даже като чистачи на улици. Дори в началото студиото Coffee Stain изненада всички с откачен псевдо-симулатор на кози.

Сега обаче разработчикът е сериозен и търси вниманието на почитателите за новото си заглавие Satisfactory . Играта е въодушевена от Factorio и ви разрешава да строите огромни комплекси от заводи на други планети. Феновете може би ще са осведомени с първичната идея – обикаляте света, търсейки запаси, изграждате фабрики, настройвате продукция, до момента в който ви няма, и повтаряте. Изпитана и точна система, която за първи път дебютира в игра с подобен мащаб.

Главният дизайнер Оскар Джилсен показа за играта:
„В най-ранното начало на концепцията мислехме да създадем играта като отбрана въз основата ви от врагове, само че се отказахме скоро. Имахме разгорещени полемики. Осъзнахме, че да отдадете 20 часа от живота си да извършите съвършената фабрика, да излезете и по-късно да я видите унищожена, не е занимателно. Все отново, като търсите запаси, ще се натъквате на някои извънземни, които не обичат да им се стъпва в територията„.

Satisfactory е предопределена за отборна игра, само че можете да строите и соло. Играта няма доста спортни детайли от типа кой ще построи най-големия фабричен комплекс. С времето обаче поддръжката на огромните заводи става в действителност комплицирана.



Satisfactory се чака да премине през затворен алфа-период на ранен достъп тази година извънредно за Windows компютри. Дата на дефинитивно издаване към момента няма.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР