Някои хора няма как да се страхуват от снега и

...
Някои хора няма как да се страхуват от снега и
Коментари Харесай

Елизабет от Игрите не се страхува от сняг и студ! Пусна се по бански от... преспа!

Някои хора няма по какъв начин да се опасяват от снега и студа, просто тъй като носят слънцето в себе си. Така е с Елизабет от " Игри на волята ", която го потвърди, пускайки фотография по бански от снежна поляна:

Виж още: Тежката орис на една мощна жена: Златка Димитрова проговори за детството и лишенията

Действието се развива някъде из родните планини, където Елизабет бе на къс СПА уикенд, въпреки и да не показа с кого. И в случай че някой се тормози, че риалити звездата може да настине поради ниските температури и оскъдното облекло, дано не я мисли, на мястото е имало и джакузи:

Иначе Елизабет се похвали, че към този момент е с над 90 хиляди почитатели в Instagram. В момента дори са съвсем 92 хиляди В диалог с нас риалити звездата показа, че когато е почнало излъчването на " Игри на волята ", тя е имала към 3 хиляди почитатели. И това, в случай че не е впечатляващо, не знаем кое е!

Виж още: Уау! Лидия се пусна по долни дрехи от спалнята и впечатли с фитнес извивки

След края на Игрите Елизабет се върна към естественото си ежедневие, отдадено на децата, акробатиката и тренировките. В последно време можем да я забележим в някои влогове, а напълно скоро и в ново онлайн риалити. 

Изображение: https://www.instagram.com/elizabeth_vassileva/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР