Някои хора не се притесняват от сериозни глоби и от

...
Някои хора не се притесняват от сериозни глоби и от
Коментари Харесай

Мъж с отнета книжка за 46 години продължава да кара пил

Някои хора не се тормозят от съществени санкции и от отнемането на книжката, когато става дума за шофиране след приложимост на алхокол. Упоритостта им обаче може да удиви даже чиновници на реда, които са виждали какво ли не.

Такъв е казусът с гражданин на съветския град Барнаула, който най-малко в страната си най-вероятно е рекордьор по лишаване на шофьорски права за каране в нетрезво положение. Само за 1,5 години мъжът е спиран 17 (!) пъти от полицейски патрули. Общият период за лишаване на книжката му досега е 46 година Тоест, той ще може законно да кара най-рано през февруари 2063 година

Мъжът обаче не се тормози и самоуверено сяда зад кормилото. Преди дни той още веднъж е арестуван за същото нарушение, като му е написан протокол и е отхвърлен от ръководството на автомобила. Този пък обаче служителите на реда са решили да ревизират нарушителя и обискирали жилището му в града.

Там е открит пакет с марихуана с тегло над 1 кг. Прокуратурата в Барнаул е повдигнала обвинявания на мъжа за разпространяване на опиати и той е задържан, като ще остане зад решетките до началото на делото. Очаква се фенът на каране след упротреба на алкохол да влезе в пандиза за няколко години.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР