Някои хора не обичат да вярват в шпионските мисии, агенти

...
Някои хора не обичат да вярват в шпионските мисии, агенти
Коментари Харесай

Въведете този КОД на телефона си и веднага ще разберете дали някой ви подслушва

Някои хора не обичат да имат вяра в шпионските задачи, сътрудници и свръх разузнаване. Те не се вълнуват от сходни неща и избират да мислят, че никой в никакъв случай не би подслушвал телефонните им диалози, тъй като няма причина да го прави.

Други обаче избират да се застраховат и да не се доверяват сляпо. За тях инспекцията е висша форма на доверието и нямат нищо срещу да схванат дали в действителност телефонните им диалози не се подслушват от трето лице.

Ако и вие сте от хората, които постоянно имат едно мислено, то тази информация ще ви е в действителност потребна, тъй като единствено след няколко секунди ще узнаете дали телефонът ви не е под „ зоркото око ” на различен човек.

Как да разберем дали някой ни подслушва телефона?

Има няколко комбинации от цифри и знаци, които ще ви оказват помощ да разберете дали някой наблюдава входящите и изходящите ви позвънявания.
 Ако намокрите телефона си, ще го спасите единствено по този начин! Ако намокрите телефона си, ще го спасите единствено по този начин!
Лято е и задачата ни е да бъдем колкото се може по-често покрай някой воден басейн, с цел да се разхладим. Дали ще е море, басейн, река или...

*#21# - с този код ще ви стане ясно дали някой получава известията, позвъняванията и други данни. Нужно е само да го въведете в секцията на телефона, откъдето набирате телефонните номера.

*#62# - тази команда ще ви разреши да узнаете номера, на който изпращате входящите повиквания.

Използвайте тези команди и разберете дали някой подслушва телефона ви. Ще ви отнеме тъкмо няколко секунди и по-късно ще бъдете спокойни и няма да се тревожите каква информация на кой споделяте.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР