Някои хора наистина са родени да бъдат под светлините на

...
Някои хора наистина са родени да бъдат под светлините на
Коментари Харесай

Дъщерята на Моника Белучи Дева Касел пред Muse Magazine

Някои хора в действителност са родени да бъдат под светлините на прожекторите. Това си мислим, до момента в който гледаме февруарската корица на Muse Magazine, където основен воин е Дева Касел.

Това момиче явно е взело най-хубавото от известните си родители - Моника Белучи и Венсан Касел.

И не приказваме единствено за безупречното комбиниране на гените, само че и за характера и отношението към живота. В изявлението за списанието Дева споделя по какъв начин влиза в света на модата и каква е ролята на фамилията ѝ за това решение.

Още от дребна Дева постоянно е до майка си и татко си по време на техни работни задължения. " Но влязох в този хубав и занимателен свят преди няколко години и тъкмо когато трябваше да театралнича по време на пробна фотосесия, усетих искрата. Това беше моментът, в който разбрах, че желая да бъда част от тази среда ", споделя Дева.

Въпреки младостта си, Дева се е научила да балансира сред учебното заведение и професионалните задължения. И макар, че тази година натъртва много на ученето, тя намира време за фамилията си, за приятелите си, за гаджето си...

Да, Дева има сериозен другар - Лука Саландра, който също е модел. " И най-важното, отстранявам време за себе си, с цел да мога да се съсредоточа върху заниманията си и да си умря ", споделя тя.

За фотосесията на списанието красивата Дева влиза в няколко облика, а зад кадър е фотографа Жулиет Абитбол.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР