Някои хора може и да си мислят, че една от

...
Някои хора може и да си мислят, че една от
Коментари Харесай

Ким Кардашиян по бански и без грим

Някои хора може и да си мислят, че една от най-известните и богати дами в света е постигнала триумфа си инцидентно, само че това напълно не е по този начин.

Огромното въздействие на Ким Кардашиян в обществените мрежи е един от главните принадлежности, които тя употребява за бизнеса си. Да поддържаш интереса на милионите си почитатели обаче напълно не е толкоз елементарно.

За Ким това е умеене, което владее до съвършенство. Да театралничи за фотография по този начин, че да събере милиони лайкове в обществените мрежи, за нея си е напряко всекидневие. Поредният образец за това е последната ѝ обява в Instagram.

В поредицата от фотоси виждаме 41-годишната майка на четири деца да театралничи по бански в физически цвят с големи сребърни бижута. Тя е с пусната влажна, евентуално от климата, коса и без грим.

Риалити звездата, която преди броени дни отстрани семейството Уест от името си, наподобява е избягала от шумотевицата по време Седмицата на модата в Париж на по безшумно място - някой тропически остров с доста слънце, пясък и море, написа Yahoo!Life.

Снимките несъмнено ѝ са се получили и звездата още веднъж потвърди, че постоянно наподобява ужасно, без значение по какъв начин е облечена и дали е гримирана.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР