Някои хора могат да ни впечатлят със слонското си търпение,

...
Някои хора могат да ни впечатлят със слонското си търпение,
Коментари Харесай

Никога НЕ ядосвайте тези 4 зодии

Някои хора могат да ни впечатлят със слонското си самообладание, а други са избухливи като бомби със закъснител и по-добре да не сме пред очите им, когато се ядосат, тъй като следва същинска и страшна стихия.

Телец
Обикновено са много търпели и смирени. Показват темперамент и постоянно спорят. Палят се елементарно, само че за дребни неща и не основават проблеми. Могат да понесат доста и да покажат голямо самообладание. Ако ги ядосате обаче… ситуацията може да стане ужасно. Колкото и да са търпели, в момент в който бикът се разяри, по-добре се скрийте или бягайте. Те ще минат през вас и ще ви пометат. Определено ситуацията е рисково.
Скорпион
Когато са гневни, ядосани или нервни, то те са на ръба на нервна рецесия и не виждат нищо пред себе си. Ако сте покрай тях или сте провокирали тази страст, ще си изпатите. Скорпионът ще ви захапе без да му мигне окото. Склонни са да стигат елементарно до физическа кавга. Много са бойни и не сортират. Това обаче е за малко. Пада им пердето, всичко е в кръв… а след това са в другата прекаленост. Бързо им минава и скоро ще съжаляват за постъпките си.
Овен
Те не са доста конфликтни. Обикновено, когато имат проблем го вземат решение бързо и елементарно. Когато се ядосат, изрично се е случило нещо съществено и взимат ограничения незабавно. Могат да бъдат доста уравновесени, само че щом избухнат един път, то обстановката е доста последна.
Стрелец
Знаят по какъв начин да основават проблеми и да нервират близките. Знаят по какъв начин да наранят човек, който не харесват. Кибритлии са и не са склонни на взаимни отстъпки, а това основава проблеми. Когато не са в въодушевление могат да пометат всеки по пътя си и да си изкарат неприятното въодушевление на всички. Най-близките им също не са пощадени.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР