Някои хора имат проблем с гнева и са по-склонни към

...
Някои хора имат проблем с гнева и са по-склонни към
Коментари Харесай

6 зодии, които бързо губят самообладание и стават АГРЕСИВНИ

Някои хора имат проблем с гнева и са по-склонни към експанзия – физическа или психическа. При избрани условия те могат да изгубят надзор над себе си и дейностите си. Възможно е гневът да ги завладее дотам, че те да постъпят принудително. Нека забележим кои зодии са най-склонни към такова държание.

Стрелец – в мозъка му се бият всевъзможни мисли, постоянно и по-агресивни. Бързо губи хладнокръвие, злопаметен е, демонстрира и дебелоглав. Ако сте го наранили по някакъв метод, бъдете сигурни, че в мозъка му се въртят разнообразни сюжети по какъв начин да ви го върне. Може и да не е физически, а по-скоро да ви сложи в същата обстановка, да ви обиди с думи или да ви изтрие от живота си, в случай че сте били значима част от него. Едно е несъмнено – ще откри метод да надделее и да се разсмее финален.
5 вида хора, с които е по-добре да не поддържате връзка с тях и да избягвате
Токсичните хора може да са на всички места към нас. В работата, в обкръжението, някои от приятелите ни, а даже и в фамилията ни. Тук ще в...

Телец – необикновен дебелоглав, чиято непримиримост не познава граници. Все отново не е изключително принудителен, просто избухва извънредно бързо, когато нещо не му е по усета или получи възбрана. Такъв е по темперамент – мъчно остава спокоен дълго време, само че и му харесва да има динамичност в настроенията.

Скорпион – най-отмъстителната зодия, която ще ви върне тъпкано всичко отрицателно, което ѝ аргументите. Скорпионът просто се любува на това. Не желае да аргументи физическа болежка, а прочувствена – да съсипи живота ви, да ви срине със земята нагледно казано. Той е същинска буря, която може да ви опустоши, в случай че реши.

Дева – извънредно елементарно се ядосва, изключително в случай че си разреши да изпита някаква страст. Тя е практична и аналитична и всяко разфокусиране от уговорките може да я ядоса. Възможно е да ви нападне, в случай че сте ѝ отсреща в подобен миг.

Овен – постоянно подготвен за война, Овенът постоянно е с най-хубава физика и най-силен от останалите зодии. Той желае успеха непременно и не се интересува от средствата, с които може да я реализира. Може да се стигне до пряк конфликт, да ви навреди посредством косвени дейности и други хора. Едно е несъмнено – няма да си тръгне без победа.
И аз не`ам нерви - от нападателната дивотия, не от друго
Буря, торнадо и цунами по едно и също време - това провокира изявление на Милена Славова във Фейсбук. За малцината неосведомени ще поясня с ч...

Лъв – колкото е добър, толкоз и нападателен, в случай че го провокирате. Гневът му избива доста елементарно. Той не е от хората, които демонстрират самообладание към протичащото се и желанията си – желаят да си осъществят в минутата, в която са си помислили за тях. Заради това постоянно бива отчаян и ядосан. Не мисли, когато прави насилствени дейности, след това не съжалява за тях и за последствията, които носят. Обикновено не помни за индивида, на който ги е предизвикал.

Още от ЛЮБОПИТНО:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР