Някои го оприличиха на професор Вучков, други на Благо Джизъса.

...
Някои го оприличиха на професор Вучков, други на Благо Джизъса.
Коментари Харесай

Годжи Се Усмихна И Цяла България Ахна! Вижте Колко Се Изръси За Холивудската Визия!

Някои го оприличиха на професор Вучков, други на Благо Джизъса. От седмица обаче Годжи към този момент не тормози от усмивката си и умерено стартира диалог с Трифонов. Именно Слави беше най-големият критик на китариста си и постоянно подхвърляше разнообразни реплики за усмивката на Годжи. Новите зъби на китариста от „ Ку – Ку бенд “ костват 10 бона, шушука се из шоу средите.

Усмивката на Годжи обаче не единствения му здравословен проблем. Сполетя го друго злощастие единствено преди месец. Той си счупи крайници. А повода била биволско мляко, което Годжи желал да купи за подарък на собствен другар. „ Пътувах към Враца. Исках да развеселявам другар с биволско мляко с шафран и мед за рождения му ден. Спирам с колата и слизам. Беше студено, – 2 градуса. Тръгвам със мощна крачка и една дребна локвичка… Спънах се, падна ми кракът, застопори се и ми се обърна тялото “, изясни Годжи по какъв начин се е случило всичко. Той към този момент е доста по-добре, само че към момента употребява бастуна, с цел да си оказва помощ при ходенето.

Годжи си оправи усмивката за 10 бона сн. Facebook

Преди време Слави също беше подложен на майтап поради зъбите си, писа „ Уикенд “. Заради новия си клип с Криско – „ Гледай по какъв начин се прави “, Слави отнесе доста насмешки за външния си тип и най-много за зъбите си. Феновете се чудеха за какво тв водещия не ги е оправил при експерт. Запознати настояват, че Трифонов още от дребен имал боязън от зъболекари. Понякога той се замислял да усъвършенства усмивката си, само че налегналите го здравословни проблеми отсрочили проблемите със зъбите.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР