Някои фенове са карали камион до централата на SM Entertainment,

...
Някои фенове са карали камион до централата на SM Entertainment,
Коментари Харесай

К-поп звездата Карина се извинява на ядосаните фенове, след като стана ясно, че има връзка с актьора Лий Дже-уук

Някои почитатели са карали камион до централата на SM Entertainment, която образува и ръководи Aespa, с електронен прикачен знак с искане за опрощение, оповестява южнокорейският вестник Chosun Ilbo.

Съобщението гласи: „ Любовта към вас от страна на вашите почитатели не е ли задоволителна? Защо избрахте да предадете почитателите? Моля, извинете се непосредствено. В противоположен случай, ще видите спад в продажбите на албуми и празни места за концерти. "

В ръкописна записка, оповестена от нейния акаунт в Instagram в сряда, Карина, чието същинско име е Ю Джи-мин, написа: " Извинявам се за това, че ви изненадах доста ".

Тя добави: „ Знам доста добре какъв брой разочаровани са [моите фенове], които ме поддържаха, и какъв брой смутен си мислиш за спомените, които споделихме дружно. "

23-годишната също сподели на своите 12,7 милиона почитатели: „ Искам да обезщетявам моите засегнати почитатели занапред нататък. Винаги съм била откровена с вас и все пак всеки един от вас е в действителност скъп за мен. "


Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР