Някои фенове на Барселона освиркваха Мейсън Грийнууд и изясниха чувствата

...
Някои фенове на Барселона освиркваха Мейсън Грийнууд и изясниха чувствата
Коментари Харесай

Феновете на Барселона изясниха чувствата на Мейсън Грийнууд на фона на трансферните връзки на Манчестър Юнайтед

Някои почитатели на Барселона освиркваха Мейсън Грийнууд и изясниха възприятията си по отношение на евентуалния летен трансфер на наетия от Манчестър Юнайтед по време на успеха над Хетафе.

22-годишният Грийнууд е мощно свързван с прекосяване в каталунския тим в края на сезона, откакто впечатли, до момента в който беше чартърен в Хетафе. Английският национал вкара седем гола и направи пет асистенции в 24 мача през този сезон преди съботното пътешестване до Барселона.

Атлетико Мадрид също е посочен като евентуална дестинация. Междувременно сър Джим Ратклиф призна по-рано тази седмица, че Грийнууд към момента може да има бъдеще в Юнайтед. Това се случва, макар че му беше казано, че той няма да играе още веднъж за клуба, откакто Юнайтед завърши вътрешно шестмесечно следствие против него.

Барселона продължава да се бори за подписа на Грийнууд, само че почитателите на клуба наподобява са срещу този ход, откакто освиркваха крилото по време на мача с 4-0 над Хетафе в събота. Грийнууд наподобява получи м...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР