Някои двойки просто не са съвместими. Те не могат да

...
Някои двойки просто не са съвместими. Те не могат да
Коментари Харесай

4 двойки зодиите, които ги чака ужасно болезнен развод

Някои двойки просто не са съвместими. Те не могат да останат под един покрив повече от час, само че се усещат неловко настрана. Астролозите описаха кои знаци на Зодиака ще преминат през мъчителен бракоразвод. Ето и тях:
Овен-Риби
 Под каква зодия се раждат милиардерите Под каква зодия се раждат милиардерите
За да разберете под коя щастлива звезда, съгласно статистиката най-често се раждат силите, специалистите проучиха листата на Форбс. Експ...
Когато тази двойка вземе окончателното решение да напусне, всички страдат. Приятели се пробват да не им хващат окото, роднините съвсем заекват, съседите се опасяват да излязат още веднъж на площадката. Не бива обаче да мислите, че самите Овен и Риби елементарно минават през развода. Те до последно са вярвали във опцията да запазят връзката.
Близнаци-Везни
Ако двойка от два въздушни знака на Зодиака реши да напусне, изчакайте апокалипсиса. Първо ще разделят взаимно добитото имущество. След това ще се стигне до такава степен, че да разделят обичаната маса за хранене на половина. Най-накрая ще търсят на чие рамо да се оплачат за всичко, което мислят за някогашния си. Но, това като че ли не им е задоволително, а дълго след развода ще хабят нерви по отминалото.
Лъв-Скорпион
 Кои зодии дамите се разхубавяват с възрастта Кои зодии дамите се разхубавяват с възрастта
Има мнение, че разцветът на женската хубост се пада на 20-25 години. Животът обаче опровергава този факт. Оказва се, че хубостта на ж...
И двамата след разлъка ще разбудят душите си с тъжни любовни песни. След като изпият бутилка вино, несъмнено ще стартират да си звънят, предлагайки един на различен да върнат предишното. Те даже ще се връщат и ще се срещат, само че значимите им годишнини, само че и постоянно ще приключват по един и същи метод - с нервност и чупене на съдове. След развода и двамата ще би трябвало да се възстановят за доста дълго време.
Дева-Козирог
Тази двойка ще съжаляват за развода, даже на самите стъпала на службата по вписванията. Те ще плачат и ще се молят да върнат всичко назад. Струва си, обаче да помислите за това три пъти, тъй като идващия път раздялата ще бъде още по-болезнена. Препоръчва им се да не се виждат най-малко няколко години след раздялата.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР