Някои дори подозират, че актрисата умишлено ги е разделила, като

...
Някои дори подозират, че актрисата умишлено ги е разделила, като
Коментари Харесай

Фурор! Елен Колева Е Откраднала Давид От Ултра Красавица, Вижте Я! Ето Как Успя Да Прилапа Баровеца

Някои даже подозират, че актрисата съзнателно ги е разделила, като му е направила магия. Неслучайно в театралните среди под сурдинка се приказва, че от няколко години насам Колевазалита по окултните науки.

Звездата от „ Шивачки “ и Давид Бонев са дружно неотдавна. Колева сама осветли връзката им, като разгласява обща фотография с Давид, украсена със сърчица и любовни емотикони.

Само преди два месеца някогашният общински консултант е бил на круиз в Гърция дружно с приятелката си Анита Ушакова – известна топ моделка на организация „ Ивет Фешън “.



Рускинята същински обичала Давид и била подготвена на всичко за него, разкриват негови приятели. Явно обаче съдбовната Елен Колева е съумяла да му влезе под кожата, както направи с милионера Александър Найденов-Майонезата и писателя Калин Терзийски.

Припомняме, че Давид Бонев стана прочут като общинския консултант, който си снима смазания джип след зверска злополука поради превишена скорост. Името на Бонев бе забъркано и в абсурда с изборите в Радомир, когато покровители не си получиха парите и нападнаха централата на РЗС в Перник.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР