Някои домакини могат за часове да преместват любимите си фигурки

...
Някои домакини могат за часове да преместват любимите си фигурки
Коментари Харесай

Трикове за бързо почистване на дома

Някои домакини могат за часове да реалокират обичаните си фигурки от едно място на друго, до момента в който други се нуждаят от седмица за морална подготовка и още една седмица, с цел да подредят жилището.

Ако сте от тези, които прекарват доста време в разчистване, тази публикация е за вас!

Тук ще откриете освен забавни препоръки, само че и ще научите по какъв начин да въведете всичко в ред.
 10 изключително потребни домашни трика, от които се нуждае всяка стопанка 10 изключително потребни домашни трика, от които се нуждае всяка стопанка
Често хората вършат разнообразни неща, без даже да се замислят за самия развой. Независимо дали става дума за нормалното прегъване на облекла и...

Между другото, употребявайки съвет 13, организирай реда в банята, тъй че в този момент всички кърпи да висят на закачалките си!

Как бързо да почистите дома си

Малки кутии или контейнери могат да се употребяват за предпазване на дребни предмети като акумулатори.

Сгънатото спално долни дрехи може да се съхранява в калъфка за възглавници.

Осигурете кошница или кутия за всеки член на фамилията. Ако видите, че някой е разпръснал движимостите си, сложете ги в кошницата на „ отговорните “ и дано той самичък сложи предметите на местата си.
 5 трика по какъв начин да чистите по-рядко у дома... и постоянно да е чисто! 5 трика по какъв начин да чистите по-рядко у дома... и постоянно да е чисто!
Чистенето е едно от най-досадните домашен отговорности. За страдание обаче то всяка седмица участва измежду листата ни със отговорности к...

Закачете кабелите, които не употребявате, на куки вътре в шкафовете.

Можете да подредите проводниците под масата, като употребявате перфориран панел, държачи, найлонов дистанционер и железни винтове и шайби.

За да съхранявате пароли за разнообразни карти в смарт телефон, има доста стратегии. Картите за отстъпка и подарък сложете на ключодържател.

По-добре е да съхранявате настолни игри в пакети. Зарове и кубчета несъмнено няма да бъдат изгубени.

Използвайте мястото под масата.
 5 съвета за по-чист дом 5 съвета за по-чист дом
Когато чистим дома, ние неведнъж пропущаме някои значими неща. Затова в този момент ще ви срещнем с 5 скъпи препоръки по какъв начин вярно да почистите...

Преди да започване с почистването на леглото е било оправено. Можете да го употребявате като „ работно място “, с цел да разглобите нещата или по този метод да избегнете изкушението да подремнете, до момента в който почиствате.

И също по този начин е превъзходен тласък да приведете нещата в ред по-бързо - външният тип на оправеното легло ще контрастира с разпръснатите неща!

Използвайте куки вместо стойки за кърпи. Ако в къщата има деца, уверете се, че куките висят на равнището на протегнатата детска ръка, тогава децата сами могат да закачат кърпите. Това понижава вероятността да намерите този хигиеничен продукт на пода, когато отидете в банята.

Определете къде най-бързо се натрупват боклуците и обръщайте особено внимание на тези „ проблематични зони “ всеки уикенд. Използвайте хрумвания за предпазване и се отървете от ненужните отпадъци, доколкото е допустимо. Последният, само че може би най-важният трик е да се употребява „ правилото на петима “. Всеки път, когато почиствате една от стаите, не забравяйте да изхвърлите най-малко пет предмета. Може да е остаряло списание, ненужна записка или нещо, което не сте употребявали от години.

Ако цените времето на приятелите си, кажете им какви трикове можете да употребявате, с цел да почистите жилището си. По-скоро подредете нещата и се срещнете в кафене за чаша чай!

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР