Някои деца се отглеждат по-лесно, а други по-трудно. Но кои?

...
Някои деца се отглеждат по-лесно, а други по-трудно. Но кои?
Коментари Харесай

Според зодиака: кои деца се отглеждат най-трудно, и кои по-лесно?

Някои деца се отглеждат по-лесно, а други по-трудно. Но кои? Отговор дават звездите – съгласно зодиака.

Някои родители безмълвно следят съседското дете,
на което съвсем не му се чува гласът,
до момента в който техният личен правоприемник е толкоз гръмък, че се чува през два квартала.

Има хлапета, които може да оставиш за половин час с не изключително познати за него хора. И те няма да възразят. Но има и такива малчугани, които единствено да видят гърба на майка си и подвигат блока във въздуха.

Но не се тормозете – не сте се провалили като родител. Вероятно пръст в цялата история има и зодията на вашето дете. Кои са най-лесните за развъждане деца и кои най-трудните?
Близнаци
Управлявани от информационната планета Меркурий, Близнаците са най-бъбривият знак на зодиака. Докато порасналите Близнаци нормално се нуждаят от интелектуално надълбоко гмуркане,
пробен разказ или подтикващ спор,
с цел да бъдат удовлетворени. Всички мънички Близнаци потушават потребността си от разговор от забавно анимационно филмче.

Близнаците се схващат с всички. Така че няма потребност да се притеснявате, че ще ги оставите с детегледачка за няколко часа. Или при баба, когато би трябвало да отидете в командировка или да излезете с другари. Като изменчив знак те са приспособими и до момента в който се забавляват, ще има тонове смях и понякога по някоя и друга сълза.
Везни
Не казвайте на Рибите, само че Везните в действителност може да са най-хладнокръвният знак на зодиака. И това включва и дребните Везни. Подобно на Близнаците, Везните са въздушни знаци. Така че са обществено любопитни и са склонни елементарно да поддържат връзка с близките. Не е нужно да се притеснявате, когато ги оставите за първия ден в детската градина. Везните се ръководят от Венера. И поради това могат да бъдат доста чувствителни към странни миризми или разхвърляна конюнктура. И несъмнено имат отзиви за това какво им купувате от бебешките магазини. В последна сметка, Везните въпреки всичко желаят баланс, тъй че в случай че някой безусловно не ги скубе, няма да създадат сцена.
Скорпион
Ако имате мъничък Скорпион, затегнете колана за интензивно каране. Този воден знак е ръководен от Марс – планетата на войната. Така че Скорпионите освен са изключително наясно с страстите си още от утробата, само че и знаят по какъв начин тъкмо да ги изразят. За разлика от техния учтив зодиакален комшия Везни, Скорпионите нямат проблем с хвърлянето на ръкавица. Те не одобряват леко смяната и могат да бъдат доста смазани даже от най-малката смяна в нормалната си рутина. Груповите срещи за игра също са стресиращи за интровертните Скорпиони, които избират доста самостоятелна обич и внимание.
Рак
Бебетата от този знак са безусловно захласнати от майка си. От всички зодии бебетата Раци са най-склонни да страдат от разлъка, когато би трябвало да изоставен дома си
за нескончаем интервал от време.
Управлявани от Луната, те се нуждаят от улеснения и се стресират, когато не могат да получат достъп до нормалните си средства за прочувствена регулация. Внимавайте обаче, тъй като те също са родени водачи. Така че, макар че плачат до посиняване, до момента в който не ги вземете, те са „ основният изпълнителен шеф ” в яслата и не желаят да си потеглят оттова.
Стрелец
Като най-приключенски и свободомислещ знак на зодиака, никой не слага Стрелец в ъгъла. Децата от тази зодия не обичат да им се споделя какво да вършат. Управлявани от Юпитер – планетата на агресия и шанс – тези огнени знаци не харесват нищо повече от живота на купоните и преди даже да съумеят да приказват, крадат светлината на прожекторите. Те имат тонове сила и постоянно са разчувствани да се срещнат с нови хора, написа mila.bg. Но когато се опитате да прекъснете някоя от игрите им или обичаното им телевизионно предаване, тъй като е пристигнало времето за къпане – внимавайте. Тези бебета стават доста упорити. Не отнемайте свободата на Стрелец или обичаната му играчка.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР