Някои дами дълги години не се чувстват готови да станат

...
Някои дами дълги години не се чувстват готови да станат
Коментари Харесай

Кои зодии са с най-добър майчин инстинкт

Някои дами дълги години не се усещат подготвени да станат майки, а други желаят да си имат детенце допустимо най-скоро. Причината за това е, че при дамите от другите зодии майчинският инстинкт работи друго. Ето от кои зодии са най-грижовните и отдадени майчици:
Овен
Майката Овен е строга, само че обективна. Тя възпитава борбени и мощни деца, които от дребни знаят какво желаят и по какъв начин да го реализиран.  Нейните деца са независими и с изявени лидерски качества от дребни.
Телец
За дамата от зодия Телец е най-важното да бъде другар с децата си. Тя не е прекомерно строга и взискателна, само че е любяща и разбираща. Старае се да развие креативния капацитет на хлапетата си и да ги поддържа във всяко начинание.
Близнаци
Жената от зодия Близнаци е непредвидима даже за личните си наследници. Тя е занимателна и щура майка, само че това няма да ѝ попречи да стане строга и назидателна, когато децата ѝ са създали пакост.
Рак
Майките от зодия Рак са тревожни и постоянно загрижени за децата си. Когато не могат да се свържат с тях по телефона, изпадат в суматоха. Държат да имат цялостен надзор над хлапетата си и са малко завладяващи.
Лъв
Майката от зодия Лъв живее посредством детето си. Тя е амбициозна и желае детето ѝ да успее в това, където тя се е провалила. Ако в своето детство тази жена е страдалата от липса на задоволително средства, то в този момент няма да пести пари, с цел да обезпечи най-хубавото и скъпото на своето отроче.
Дева
Девите са измежду дамите с най-силен майчински инстинкт. Те са майки, другари и лечители за своите деца. Умеят да ги схващат даже без думи. Усещат от какво се нуждаят техните малчугани и намират метод да им го дават.
Везни
Жената от зодия Везни се раздава изцяло на децата и брачна половинка си. Обича да глези околните си и да ги радва. Но постоянно се усеща изтощена от домакинската работа и всички задания, с които сама се нагърбва.
Скорпион
Това е майка, която може да огласи целия блок, когато се кара на децата си. Причината не е, че те са безобразно неприятни, а че тя елементарно се пали даже и от най-дребните детски пакости. А по-късно съжалява, че избухва по този начин бързо.
Стрелец
Тя е занимателна и изобретателна майка, която постоянно измисля завършения за цялото семейство. Обича да се придържа към рутина и привички, с цел да възпита у децата си дисциплинираност и неизменност. Нейните хлапета порастват щастливи и уверени.
Козирог
Тя е майка, която държи на външния си тип и може би наподобява не толкоз загрижена за своите деца. Но това изобщо не е по този начин. За детето си би направила безусловно всичко и по-добре никой да не провокира нейния майчински инстинкт.
Водолей
Тя е нетрадиционна и колоритна майка, която обича да играе с децата си, да ги води на разходки и и да им измисля потребни игри. Възпитава любознателни, будни и самостоятелни деца, които имат добра връзка с природата.
Риби
Майката Риби се грижи чудесно за децата си. Тя има мощен майчински инстинкт и обожава да се занимава със своите наследници. Харесва ѝ да им чете приказки и да ги учи на нови неща. За нея възпитанието и развъждането на малчугани е същинско наслаждение.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР