Някогашното момиче на късмета, сега пиар експертка Ива Екимова се

...
Някогашното момиче на късмета, сега пиар експертка Ива Екимова се
Коментари Харесай

Ива Екимова сложи очила с дебели рамки, юрна се за общинар в София

Някогашното момиче на шанса, в този момент пиар експертка Ива Екимова се вля в потока на кандидат-общинарите за София. Съпругата на починалия Дими от „ Сленг ” ще се бори за кметството от партия „ Сбор ”, чийто претендент за градоначалник е доктор Асен Ангелов.

За новото политическо занятие, хубавицата е впрегнала медийните си умения и ловко подбутва и популяризира мераклията за креслото на Фандъкова. За да се отличи в морето от кандидат-общинари, евентуално Ива е измислила слогана „ Защото ми пука ”.



Ива Екимова съобщи проектите и желанията си в избирателен клип 

Във видеото, русокоската изяснява на столичани, че е кореняк софиянка, нейният квартал е " Младост ", а безконечните проблеми на столицата - презастрояването, неналичието тук-там за паркиране и дефицитът на зелени площи.      

Екимова надали ще успее да се класира за СОС от съвсем никому незнайната групировка „ Сбор ”, още повече че не е на челни позиции, а е едвам 10-а в листата, което навежда на мисълта, че красавицата по-скоро придава нюанс на изборния лист.

През 90-те Ива блесна на тв екрана като едно от най-красивите девойки в супершоу „ Недвада ”, което бе най-гледаното шоу през 90-те. Вместо да продължи на стилния подиум и да показва прелести, Екимова сподели темперамент и приключи две специалности  - първо „ Икономика и ръководство на интелектуалната благосъстоятелност ” в УНСС, а по-късно получава тапия и от London School Of PR. Минава и през няколко курса за рационализиране на професионалните умения. Екимова съумява да се внедри измежду множеството пиар експерти у нас и даже прави научна кариера – сред 2007-а и 2014-а става учител по пиар в Нов български университет.

Екимова е пособия с информационни тактики на не една компания и има много сериозен опит в сектора.

Докато първоначално Ива имаше по-скоро имидж на хубавица русокоска, вид Мерилин Монро, в този момент Екимова държи визия на класическа делова дама – с опъната обратно коса и очила с дебели рамки.

 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР