Някогашната топ певица на Пайнер“ – Галена, се сдоби с

...
Някогашната топ певица на Пайнер“ – Галена, се сдоби с
Коментари Харесай

Лепнаха нов прякор на Галена в Пайнер! Тя РУХНА след като разбра болезнената истина!

Някогашната топ певица на „ Пайнер “ – Галена, се снабди с много рушащ имиджа й прякор, разбра HotArena.

Наричат я Галка Интригата , а ето и повода.

Певицата последователно залязва - това се вижда от всички, само че най - мъчително е, че и тя го забелязвала. Виждайки пътуването си надолу, Галена почнала да избива завист против колежките си и им плетяла куп интриги зад тила.

Галка не можела да се помири с обстоятелството, че към този момент е втора, даже отиваща към трета категория певица . Дори и на последния концерт на Пайнер – по случай рождения ден на „ ТВ Планета “ в Пловдив, уредниците признаха този факт - като не я сложиха да пее последна.

На миналогодишния празник на малкия екран певицата стартира да сплита интриги рано-рано. Първо тя саботира награди, поради това, че Преслава ще грабне огромната премия. После искаше да е уверена, че ще закрива концерта по случай рождения ден на „ Планета “, в противоположен случай щяла да саботира и него.

Интригантстването й датира доста от дълго време. Андреа първа заподозря смядовката в подмолни дейности, които целят да избутат други певици обратно - Галка се е опитвала да договаря притежатели на клубове и рекламодатели и така нататък После напълно намразила русокоската, откакто половинката на Кобрата очевидно поддържа Преслава, че постоянно ще бъде певица №1. Само че Андреа напусна „ Пайнер “ и се отърва от интригантските схеми.

Кой ще благоволи да изплаче от новата партида лошотии на Галена, следва да узнаем скоро.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР