Някога сте виждали най-мечтания чифт ботуши до коляното, само за

...
Някога сте виждали най-мечтания чифт ботуши до коляното, само за
Коментари Харесай

Високите до коляното ластични ботуши на New Look са страхотни за „едрите прасци“, според рецензиите

Някога сте виждали най-мечтания чифт ботуши до коляното, единствено с цел да ги пробвате и да осъзнаете, че не стават повече от вашите телета? Да, аз също.

Ако към момента не сте намерили чифт, който да ви пасне, купувачите на New Look са възхитени от тези солидни високи ботуши до коляното с външен тип на черна кожа, които са на цена от £55,99 и съгласно отзивите са „ страхотни за едри прасци “.

Ботушите се оферират в размери 4, 5, 6, 7 и 8 и се отличават с комфортен разтеглив панел, което ги прави извънредно лесни за обуване и събуване. Със моден външен тип на кожа и солидна подметка, те прибавят остра нотка към всяко облекло - и наподобяват ужасно както с дънки, по този начин и с рокля.

С доста мнения с пет звезди не е мъчно да се види за какво ботушите се разпродават бързо, откакто купувачите ги разказват като „ ужасно качество “ и „ съвършено пасващи “.

Един очарован клиент сподели: „ Много комфортни ботуши! Имам солидни прасци и те ми пасват заради еластичното разпъване, само че не са прека...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР