Някога мечтали ли сте си да хипнотизирате“ своя мъж с

...
Някога мечтали ли сте си да хипнотизирате“ своя мъж с
Коментари Харесай

Секси танцът, с който може да го подлудите

Някога мечтали ли сте си да „ хипнотизирате “ своя мъж с муден стриптийз танц преди секс? Желанието да разсъните своята еротична женствена страна и да овладеете изкуството на съблазняването с подобаваща музика е изцяло естествено. Как да го постигнете?

Загряването преди секс е прелестно и занимателно встъпление, което единствено може да нагорещи още повече пристрастеностите. Колкото по-голяма е възбудата, толкоз по-награждаващ ще бъде самият секс. Какъв по-добър метод да разчупите половия модел и да танцувате секси пред своя обичан мъж?

Едва ли има мъж, който няма да се впечатли от специфичен танц в скута единствено за него. Приемете го като нова форма на любовна игра и експериментирайте свободно. Танцът може да продължи толкоз дълго, колкото вие пожелаете – според от вашето равнище на комфорт, вашия асортимент на песни и цялостното въодушевление.
Как да впечатлите своя мъж със секси танц в скута? Мислете за него като за специфичен подарък
Танците в скута не са ежедневна активност, а привлекателен подарък, който можете да предложите на вашия мъж. Еротичните танци не са единствено за стриптийз клубовете и музикалните клипове. Те могат да освежат вашия полов живот и да се трансфорат в идеалния подарък за вашия сътрудник. Освен това секси танците ще ви оказват помощ да придобиете голяма еротична мощ и убеденост, което единствено ще ви направи още по-сексапилни в очите на мъжа.

 Добави изложение
Практикувайте своите придвижвания
Много преди да решите да танцувате пред своя обичан, започнете да танцувате за свое лично наслаждение. Намерете няколко песни, които намирате за секси и съблазнителни и по-късно се упражнявайте, танцувайки на тях. Слейте се с музиката и движете свободно тялото си. Наслаждавайте се на метода, по който усещате придвижванията на своето тяло. Не мислете за това по какъв метод изглеждате в профил, а се оставете на чувствата си какво е секси. По-специално внимание би трябвало да обърнете върху бедрата и дупето, в случай че решите да танцувате в скута на своя сътрудник.

Подгответе мястото
Подгответе подобаващ стол, в който да седне вашият мъж. Пространството към него би трябвало да бъде свободно, с цел да можете да танцувате в 360-градусов кръг на съблазняване. Ако ще се чувствате по-загадъчни и секси, намалете светлината, използвайте запалени свещи за в допълнение въодушевление.
Вие сте значими
Какво ще облечете за специфичния секси танц – зависи напълно от вас и от това по какъв метод ще се чувствате най-секси. Може да бъде еротично долни дрехи или пък секси рокля и високи токчета. В последна сметка танцът и метода, по който изглеждате, са достоверен израз на вашата половост. Най-важното е вие самите да се чувствате удобно в своето лично тяло, по тази причина отделете му внимание и се погрижете за него.

 Добави изложение

Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР