Някога красотата е била въпрос на късмет и добри гени,

...
Някога красотата е била въпрос на късмет и добри гени,
Коментари Харесай

Операциите, за които не подозираш! Ето защо не изглеждаш като звездите

Някога хубостта е била въпрос на шанс и положителни гени, а симетрични черти са имали единствено малко на брой щастливци. Пластичната хирургия промени този факт и в днешно време грозните патета бързо се трансформират в лебеди (или в  модели, или в плеймейтки…). 

Но в случай че в България към момента обсъждаме това коя чалга певица си е правила ринопластика (отговор: всичките), то в Холивуд нещата стоят малко по-различно. Много от най-успешните звезди там се подлагат на дискретни, само че стратегически подбрани интервенции, които изцяло трансформират външния им тип. Това са процедури, които „ елементарните “ хора рядко си вършат (най-вече тъй като не знаят за тях), само че които са съдействали за чара на изненадващо доста звезди. Ето за кои четири „ скрити “ интервенции става дума, както и кой се е подлагал на тях:

Лисичи лифтинг на веждите

Вместо „ Дисни “ принцеси с огромни очи, през днешния ден на мода са по-скоро издълженият взор и извитите вежди в жанр femme fatale. Този тренд набра известност през последните няколко години, с помощта на звезди като Ариана Гранде и Бела Хадид. Разбира се, хора с такава форма на очите постоянно е имало, само че Бела и Ариана бяха измежду първите звезди, които я реализираха благодарение на пластичната хирургия. Как? Като се подложиха на „ лисичи лифтинг на веждите “ (от англ. – foxy brow lift): интервенция, с която зоната до очите се опъва чрез подкожно пришит конец… Да, и на нас ни звучи злокобно!

Виж още: ТОП 6 БГ мацки под 20, които всеки иска 

Липосукция на бузите

Сред най-разпространените трикове за реализиране на екзотична визия в Холивуд е липосукцията на бузите (от англ. – buccal fat removal). Като млади, множеството хора имат объл овал на лицето, който в следствие се стопява с годините. За да получат удължени черти на по-ранна възраст, доста звезди отстраняват част от мастната тъкан в бузите си: почитателите на тази намеса включват Майли Сайръс, Меган Фокс, Дав Камерън и даже супермоделът Бела Хадид.

Импланти в скулите

Високите скули постоянно са били на мода – през днешния ден обаче всеки може да се снабди с такива. За задачата може да бъде комплициран филър или пък… импланти. Точно по този начин: с изключение на за увеличение на бюста, силиконът може да бъде употребен и за оформяне на лицето. Beauty икони като Меган Фокс, Дав Камерън и Бела Хадид са измежду звездите, „ усъвършенствали “ чертите си по този метод, а фотосите им преди интервенциите (макар към момента несъмнено красиви) са шокиращо разнообразни!

Виж още: Когато звездите са злобни: Гадни мнения, които известните са казвали за други хора

Извайване на челюстта

Подобно на процедурите за извайване на скулите, челюстта може да бъде „ заострена “ благодарение на филър или импланти. Често двете интервенции се вършат дружно, с цел да се реализира повсеместен резултат на по-оформена костна конструкция. Сред звездите, подложили се на тази интервенция, участват „ нормалните обвинени “ Бела Хадид и Меган Фокс, а други имена в листата са Мадисън Биър и Анджелина Джоли.

Изображение: https://www.instagram.com/arianagrande/
https://www.instagram.com/bellahadid/
https://www.instagram.com/mileycyrus/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР