Някога колежът е бил широко разглеждан като път към успеха,

...
Някога колежът е бил широко разглеждан като път към успеха,
Коментари Харесай

Имате ли нужда от колеж, за да успеете? Ето какво показват данните.

Някога колежът е бил необятно обсъждан като път към триумфа, само че през днешния ден единствено към 1 от 4 американци споделят, че бакалавърската степен е нужна, с цел да си обезпечи добре платена работа, съгласно ново проучване от Pew Research Center.

Преди петнадесет години към 3 от 4 души казаха на Pew, че дипломата от лицей е извънредно или доста значима, с цел да напреднете в живота. Промяната идва, защото разноските за висше обучение не престават да порастват, като някои университети в този момент таксуват близо $100 000 на година за образование и други разноски.

В същото време опциите за работа и приходите за млади мъже без висше обучение се усъвършенстваха през последното десетилетие, обръщайки част от икономическите вреди, които подкопаха благосъстоянията на групата от 70-те години на предишния век.

„ Нещата се оправят за по-малко образованите млади мъже “, сподели Ричард Фрай, старши икономист в Pew, пред CBS MoneyWatch. Променящите се възгледи на американците за колежа може да се основават на „ не са...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР