Някакво нестандартно решение, Асене, трябва да се намери, заяви лидерът

...
Някакво нестандартно решение, Асене, трябва да се намери, заяви лидерът
Коментари Харесай

Някакво нестандартно решение, Асене, трябва да се намери: Борисов

Някакво ексцентрично решение, Асене, би трябвало да се откри, съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов на лидерската среща с ПП/ДБ.

Борисов прикани ПП-ДБ да им показа състав на кабинет,  а Асен Василев отвърна, че това е ексцентрично искане на този стадий.

" Това не е обичайната процедура ние да предложим състав на кабинет преди втория мандат и би трябвало да се консултираме с нашите вътрешни органи дали подобен метод би бил изобщо вероятен при изискване, че имаме единодушие по политики първо, и втори при изискване, че това на вас по някакъв метод ще ви помогне за първия мандат ", съобщи Василев.

" Аз благодаря за помощта. Това щеше да дефинира нашата по- ясна позиция да взимаме решения за първия и за втория мандат ", отвърна Борисов. " Това имах поради, хубавото е, че този диалог се води още преди да са дадени мандатите. По думите му дали е първия или втория мандат не е от изключително смисли за тях, въпросът е да бъде работещо държавно управление. " Затова го предпоставяме, не от на вятъра любознание или провокиране - дай да ви забележим министрите ", тъй като не стане ли, одобряваме, че ние желаеме единствено с вас, това значи, че ние изпускаме и нашият трен отминава и вие може да ни предложите държавно управление, което поради персони, в случай че щете по никакъв метод да не можем да приемем ", изясни водачът на ГЕРБ.

  " За да забележим какво оферирате и да мислим, в случай че отидем до подобен вид. Мисля, че ме разбирате. С господин Петков сме си дали прошка и нищо в нашите връзки не затруднява вършенето на работа. Фактът, че сме тук, е индикативен ”, добави Борисов.

От своя страна Петков посочи: " Ние осъзнаваме, че вие сте първата политическа мощ в този миг и сме в границите на вашия мандат. Уважаваме вашето първо право да извършите своя избор. Имате избора да говорите и с другите политически сили ”.

След тази имитация Борисов прекъсна съпредседателя на ПП-ДБ, като напомни решение на Изпълнителната комисия на ГЕРБ: " До привършване на всички диалози, свързани с вас, няма да водим сходни ”, акцентира той.
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР