Някакви хора се упражняват, без да имат никаква представа за

...
Някакви хора се упражняват, без да имат никаква представа за
Коментари Харесай

Джамбазки разкритикува Клеър Дейли преди изслушването за България в ЕП

Някакви хора се упражняват, без да имат никаква визия защо приказват. Така евродепутатът Ангел Джамбазки разяснява разискванията и за България, призната от комисията ЛИБЕ на Европейския парламент предходната седмица.
Джамбазки остро атакува и ирландската евродепутатка Клеър Дейли, която има е. Например, че " нашите пари са като кръв за тези вампири в България " и " спрете парите на тези бандити ".
 Джамбазки се разгласи срещу избавителен проект за Европа, предусещащ общ заем Джамбазки се разгласи срещу избавителен проект за Европа, предусещащ общ заем
Евродепутатите Андрей Ковачев от ЕНП, Петър Витанов от С&Д, Илхан Кючюк от " Обнови Европа " и Ангел Джамбазки от ЕКР разискаха предст...
" Ще се въздържа да разисквам персонално сътрудници. Защото те са доста раними ", сподели Джамбазки в изявление за Нова тв.
По думите му, в случай че се приказва за корупция и злоупотреби с евросредства, Клеър Дейли можела да опише доста неща в персонално качество - за бюджета за сътрудници. " Някакви обърквания там са се случвали във връзка с тези хора, които е наемала ", сподели Джамбазки. Той счита, че изявления като нейните са доста ефектни, само че и рискови.
Още: " "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР