Някакъв водевил се върти в последните няколко часа в държавата,

...
Някакъв водевил се върти в последните няколко часа в държавата,
Коментари Харесай

Антон Кутев за оставката на Бисер Петков: Върти се водевил

" Някакъв водевил се върти в последните няколко часа в страната ", разяснява заместник-председателят на ПГ на " Българска социалистическа партия за България " Антон Кутев във връзка оставката на министъра на труда и обществената политика Бисер Петков, който премиерът първо освободи, а след това остави на поста му, написа novini.bg.

Имаше времена, когато на Борисов решенията имаха продължителност 24 часа и се променяха всеки ден, в последно време стартират да се трансформират всеки час, сподели Кутев. По думите му това е форма на изтощение и на бягство на отговорност. Уволнявахме и назначавахме министър, това е бил за най-кратко време освободеният министър, разяснява Антон Кутев. Това, което би трябвало да се случи оттук насетне, е Борисов да поеме отговорност съответно за хората с увреждания, счита той.

Кутев уточни, че политиката за хората с увреждания и палатковият лагер засягат и финансовия министър, освен обществения. По думите му без финансов ангажимент от страната няма по какъв начин да се решат проблемите. Става дума и за здравния министър, тъй като това опира до системата на ТЕЛК и до това по какъв начин се раздават помощните средства, разяснява Кутев. Според него решаването на проблемите зависи и от районния министър, тъй като достъпът на хората с увреждания доникъде е в действителност неосъществим.

Става дума за проблеми, които засягат доста ведомства и респективно това е работа оттук насетне персонално на премиера, заключи Кутев. " И не да ми се появява и да пуска фойерверки - тоз уволнил, оня назначил, ами да вземе да си свърши работата ", разяснява той.

В момента Борисов се пробва да избяга от всичко, върви и тупа някакви европейци по раменете, без да може да им каже нищо, което не може да бъде работа на премиера. Работата на премиера е да взема решение вътрешните проблеми, счита депутатът от левицата.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР