Някак си е обидно да виждате, че животът ви дава

...
Някак си е обидно да виждате, че животът ви дава
Коментари Харесай

Пренебрегваните от съдбата – Зодиакалните знаци, които ще получат през есента това, за което са се борили с години!

 Някак си е обидно да виждате, че животът ви дава по-малко, в сравнение с другите. И в действителност е по този начин – има доста хора в близост, които могат да се оправят с всичко без изпитание. А вие – даже и от десетия опит – нищо.

Сега обаче отрицателното въздействие върху вашия знак завършва! Което значи, че всичко ще е изцяло друго и си коства да се подготвите авансово за това.

Есента нивелира всичко – отрицателното въздействие на планетите, вашите лични неточности, непрекъснат неприятен шанс и липса на схващане по какъв начин да приключите с всичко това вечно. Сега ще се почувствате по този начин, като че ли някой добър човек ви хваща за ръката и ви оказва помощ да излезете на ярко. Очаква ви изцяло нова действителност, която ще ви донесе напълно разнообразни събития. Това ще бъде вашата щастлива есен!

След 15 септември щастието ще почука на вратата на знаците, които са под покровителството на Водата.

Раците ще имат необикновен шанс през този интервал, защото Пълнолунието е най-силното време за този знак. Септември няма да бъде изключение, той ще им помогне да слагат всичко на място. Неуспехите ще се отдръпват и ще им бъде обещано задоволително време, с цел да схванат какво да вършат с живота си.

Също по този начин страхотна вест за Раците е, че това, в което тази година изрично не сте успявали, може да се получи през есента. И в случай че преди трябваше да влагате всичките си сили за дори и за дреболии, в този момент всичко ще се случва от единствено себе си, изцяло ненадейно.

Вратите ще се отворят в този момент и за Риби. Животът не ви даде нещо? Но в този момент ще стане. Разбира се, би трябвало да поемете самодейността, да извършите нещо сами, само че има две доста значими момента.

Първо, имате задоволително сили за всичко това. Второто – когато е належащо, животът ще ви помогне. Опитайте се да приключите главните неща преди 20 септември. Там ви чака краткотрайно мъртвило, само че при започване на октомври всичко още веднъж ще е наред и можете да продължите по пътя към велики победи.

Стрелецът в този момент просто оцелява, само че есента ще отмие всичко неприятно и ще ви подарява от ден на ден шанс всеки ден. Има представители на знака, които чакаха през цялата година най-малко дребни промени към по-добро, само че по този начин и не ги дочакаха. А есента може да оправи всичко, дотолкоз, че да получите всичко едновременно. Септември е вашата писта за политане, след което ви чака единствено положително.

Много беше казано за двусмислената обстановка в живота на Дева, и в този момент настава такова време, когато би трябвало да решите дали сте подготвени да измененията живота си.

Някои ще го вършат с наслада, до момента в който други ще решат да вкарат в ред в това, което имат. Каквото и да решите, помощта от горната страна няма да ви накара да чакате. И скоро ще бъдете на върха. Основното нещо, което носи септември, е ресурс от самочувствие и устойчивост.

Любов и семейство могат да се появят в живота на Козирога, тъй като този знак направи всичко, с цел да получи най-малко малко благополучие от живота. Така ще бъде, просто би трябвало да изчакате малко. Септември ви приготвя за най-важните събития в живота и те ще се случат към края на есента.

След 20 септември доста зодиакални знаци (почти всички) ги чака специфичен интервал. Може даже да ви се коства, че всичко още веднъж се разрушава, само че това не е по този начин. Просто е пристигнало време да вършиме неща, които сте отлагали за по-добри времена, да изплатите задължения, да довършите някои задания, с цел да посрещнете октомври с чисто сърце.

Източник esotericblog

Скоро: 22 септември – Eсенното равноденствие! Как да употребявате мощната сила на този ден?

Ницше или за изгодите от лицемерието …

 

  За страдание всички ние от време на време би трябвало да се преструваме. Някой се усмихва на клиента, когато е в неприятно въодушевление, а различен, в противен случай, удовлетворен от събитията, показва тъга, за да…

Цялата публикация

Източник: energetika-bg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР