Някак неусетно дойде и петият месец от годината. Май е

...
Някак неусетно дойде и петият месец от годината. Май е
Коментари Харесай

Май дойде неусетно! Любов, пари или раздяла - какво носи на всяка от 12-е зодии?

Някак незабелязано пристигна и петият месец от годината. Май е тук и ни предлага доста изненади, които няма да ни оставят и за момент на скуката и безделието. Да не губим време, а да отправим взор към звездите, с цел да забележим какво са подготвили за всяка от 12-е зодии.

Овен

Този месец терзанията ви ще бъдат от финансово естество. Ще покажете подготвеност да работите крепко, с цел да се справите и съумеете. Някои обстановки в работата ще ви извадят отвън нерви, само че значимото е, че най-после всичко ще бъде наредн. В началото на май може да имате пререкания с обичания човек. Самотните измежду вас да се готвят за прелестен романс

Виж още: Когато обещанието значи нещо: Тези зодии са правилни до гроб!

Телец

Кофликти и различия ви чакат на работното място. Затова обаче сте си отговорни единствено вие. В персонален проект обаче всичко наподобява наред - ще си подарявате приятни страсти с обичания човек. Независимо обаче дали става въпрос за връзката ви или за работата, не се тормозете да изказвате на глас вашите хрумвания.

Виж още: Тези 3 зодии са отличници в целувките, а сътрудниците им са същински щастливци!

Близнаци

Вие сте оптимисти и нищо не може да ви повали този месец. Един съвет от нас - намалете оборотите. Премисляйте всяка дума в работата, тъй като може да се обърне против вас. Трудно ще се доверявате на новите хора в живота ви. Но помнете - няма нищо невероятно!

Виж още: Коя е твоята най-привлекателна линия съгласно зодията?

Рак 

Марс и Юпитер ще създадат всичко по силите си, с цел да ви оказват помощ да постигнете задачите си. Но това няма да е по никакъв начин елементарно. Въпреки това останете положително настроени. Ако сте във връзка, ще почувствате потребност да подобрите връзката между тях. За самотните от вас пък 18 май е много значима дата.

Виж още: Без меланхолия, горест и мрачни мисли: Как да се оправим с раздялата съгласно зодията?

Лъв

Този месец ще ви върви във всичко. Е, от 19 май до края на месеца може и да имате някои проблеми, само че силата ми ще ви избави. Въпреки проблемите във връзката ви, месецът ще ви даде благоприятни условия да изгладите разликите с обичания човек.

Виж още: Самота, само че и скъпи уроци: Тези 3 зодии ще се разделят с любовта през 2020 година

Дева

Трудно ще допускате други хора да въздействат върху решенията ви. Ще имате съществени разлики в мнението си с директния началник, гледайте да вземете верните решения, които може би не са чак толкоз явни. Може и да не знаете какво желаете от любовта, само че не прибързвайте с решения. 

Виж още: Приятели с някогашния ли? За тези 3 зодии това е изцяло невероятно!

Везни

Не умеете да работите добре напрегнат и това ще си проличи през месеца. Пробвайте за организирате работния развой и да останете фокусирани върху най-важните неща. В персонален проект очаквайте изненади, само че единствено приятни. 

Скорпион

Вие сте надарени хора, които обичат да се оправят сами с всяка обстановка. Позволете да ви оказват помощ, когато е нужно. Онези от вас, които имат връзка, би трябвало да се научат да е държат в страни от професионалния живот.  

Виж още: Когато обещанието значи нещо: Тези зодии са правилни до гроб!

Стрелец

Може би е време за пролетно разчистване измежду приятелите ви, благи Стрелци. Сега е времето да се замислите кой е в действителност до вас и кой не е. Нямате потребност от драма и в любовен проект, по тази причина ще би трябвало да деянията мъдрост. Помнете, че с добра връзка може да се справите с всяка обстановка.

Виж още: Обречени да са небогати: Кои са зодиите, при които парите не се задържат?

Козирог

Много стрес и напрежение ви чака този месец. Няма по какъв начин да угодите на всички, по тази причина ще би трябвало да деянията самообладание и да приоритизирате. Мерете деликатно думите към обичания човек, тъй като може да съжалявате.

Виж още: Коя е твоята римска зодия и какъв си съгласно римския хороскоп?

Водолей

Месецът ще стартира с много напрежение, което ще ви накара да загубите самочувствие и убеденост. Не прибързвайте в решенията си. С обичания човек пък ще се чувствате още веднъж тинйейджъри и ви чакат единствено хубави неща вкъщи.

Риби 

Ще срещнете проблеми в опитите си да се фокусирате върху взимането на най-важните решения за интервала. Някои хора ще слагат под въпрос всички ваши схващания за това кой има право да се радва на вашето утвърждение и доверие. 

Източник thumbnail: iStock

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР