Някъде в началото на 2010 г. най-голямата дъщеря на Екатерина

...
Някъде в началото на 2010 г. най-голямата дъщеря на Екатерина
Коментари Харесай

Кандидатът за президент на Русия се зарича да защитава мира, жените и „хуманната“ страна

Някъде при започване на 2010 година най-голямата щерка на Екатерина Дунцова нарисува фотография на нейния спор с съветския президент Владимир Путин онлайн по малкия екран в най-гледаното време.

Десетилетие по-късно, малко известната журналистка и майка на три деца от дребен град в западна Русия си спомня рисунката като смешка за нейния цивилен активизъм – само че споделя, че тя носи и „ обръщение за бъдещето “. ”

Дунцова се надява, че бъдещето може да я види, че ще принуди Путин да взе участие в балотаж на идващите президентски избори в Русия, планувани за март, макар нейната политическа неумелост и оценките на анализатори, че тясната хватка на водача на Кремъл върху политиката на процедура му подсигурява още един мандат като държавен глава.

Говорейки пред Асошиейтед прес в Москва, Дунцова, 40-годишна самостоятелна, сподели своето обръщение за мир с Украйна, независимост за затворените критици на държавното управление и „ хуманна “ Русия, която се преценява с опасенията на своите жители, би могла да даде...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР