Нвият треньор на Етър Петко Петков подписа договор с клуба

...
Нвият треньор на Етър Петко Петков подписа договор с клуба
Коментари Харесай

Балъков и Цанко Цветанов избрали треньора на Етър

Нвият треньор на Етър Петко Петков подписа контракт с клуба за 1,5 година и през днешния ден бе показан публично пред медиите от ръководителя на УС на клуба проф. Георги Камарашев, който връчи на Петко Петков фланелка и шал на тима.

Петко Петков разкри, че е получил предлагането от Краси Балъков и Цанко Цветанов.

" Те и това, което ми обясниха за клуба са главната причина да приема тази работа. Обичам да надвивам, по тази причина обичам печелившия жанр. В моментното си положение Етър надали наподобява по този начин. Обичам тимовете ми да преобладават на терена, да постановат своя жанр на съперниците, да играем в тяхната половина. Това е модерният жанр, който се харесва на публиката и върху това ще работим “, добави Петко Петков.

Треньорският щаб Тодор Киселичков, Калоян Чакъров и Илиян Киряков продължава работата си в Етър, като след време може и да има развиване в екипа.

За новия ментор на Етър е огромна чест да работи в клуб с такива обичаи в българския футбол.

„ Но с изключение на чест, това е и отговорност, тъй като условията са високи. Надявам се с всеотдайна работа да извърша поставените цели. В моята кариера на никое място не съм отишъл наготово, на всички места е имало проблеми и обстановки, с които да се оправяме. Етър разполага с добър тим, въпреки че много от титулярите си потеглиха. Това е главната задача – да спре отливът на положителни играчи и да изградим боеспособен тим. И да притеглим такива, с цел да наподобява Етър по метод, който радва почитателите “, съобщи Петко Петков.

Той ще дебютира отпред на отбора още в петъчното домакинство против Ботев Враца.

„ Вероятно множеството ми сътрудници биха предпочели да гледат от трибуните в този мач и да следят в профил. Аз ще съм с играчите на тъчлинията от първия миг, желая да типа метода им на мислене и разбиране на нещата. Аз имам вяра на тима, това са футболисти с опит. В последната среща видях напредък в отбора и предпочитание за доказване. За три дни няма по какъв начин да трансформира стила на игра, само че чакам момчетата да дадат максимума “, съобщи още Петко Петков.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР